На телеканалі «Київ» відбувся дебют ток-шоу «Четверта влада» з ведучим Дмитром Корчинським

24 Квітня 2008
18616
24 Квітня 2008
13:15

На телеканалі «Київ» відбувся дебют ток-шоу «Четверта влада» з ведучим Дмитром Корчинським

18616
На телеканалі «Київ» відбувся дебют ток-шоу «Четверта влада» з ведучим Дмитром Корчинським

Телеканал «Київ» запустив нове ток-шоу «Четверта влада» з головою партії «Братство» Дмитром Корчинським у ролі ведучого. Вчора, 23 квітня, відбулась прем’єра програми. Першим гостем нового ток-шоу був кандидат у мери Києва, голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

 

Як повідомила «Телекритиці» прес-служба Київського медіахолдингу, за планом програми, до участі у ток-шоу запрошуватимуть цікавих особистостей, в першу чергу політиків. Їм ставитимуть запитання 5-6 журналістів з абсолютно різних ЗМІ, які попередньо висловили бажання взяти участь у передачі. Ведучий виконуватиме функції модератора. Тема кожної передачі залежатиме від запрошеного гостя. У найближчих випусках ними будуть кандидати на посаду мера Києва.

 

«Четверта влада» транслюватиметься у запису, проте, як обіцяють творці програми, її майже не монтуватимуть – у ефір буде йти все, записане у студії. Ток-шоу задумане як довготривалий проект. Після великодніх та травневих свят програма з’являтиметься на екранах регулярно – тричі на тиждень. Хронометраж ток-шоу – 40 хвилин.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18616
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сашко
5858 дн. тому
Виступ Тягнибока дуже сподобався. Дже цікаве мислення , думаю вони зможуть відчистити політику від унтиукраїнських чиновників! До речі програма "Стольному граду- українську владу" заслуговує уваги:)
Глядач
5859 дн. тому
Яке їхало (Корчинський", - таке й здибало (телеканал "Київ"). Тьху!
cdbo
5859 дн. тому
семейка бектурсунова продолжает рыться на мусарке - отыскали там корча, которого сами же выдавили в свое время из бюта. правда, портом и джанги оттуда сраной метлой выкинули, не оценив собачьей преданости. ну вот, все убогие лузеры и в сборе. подбирать больше некого. а у корча все совсем плохо - фсб продолжает финансировать каурова и история с говном корчу не помогла. такое
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду