detector.media
24.04.2008 13:15
На телеканалі «Київ» відбувся дебют ток-шоу «Четверта влада» з ведучим Дмитром Корчинським
На телеканалі «Київ» відбувся дебют ток-шоу «Четверта влада» з ведучим Дмитром Корчинським

Телеканал «Київ» запустив нове ток-шоу «Четверта влада» з головою партії «Братство» Дмитром Корчинським у ролі ведучого. Вчора, 23 квітня, відбулась прем’єра програми. Першим гостем нового ток-шоу був кандидат у мери Києва, голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

 

Як повідомила «Телекритиці» прес-служба Київського медіахолдингу, за планом програми, до участі у ток-шоу запрошуватимуть цікавих особистостей, в першу чергу політиків. Їм ставитимуть запитання 5-6 журналістів з абсолютно різних ЗМІ, які попередньо висловили бажання взяти участь у передачі. Ведучий виконуватиме функції модератора. Тема кожної передачі залежатиме від запрошеного гостя. У найближчих випусках ними будуть кандидати на посаду мера Києва.

 

«Четверта влада» транслюватиметься у запису, проте, як обіцяють творці програми, її майже не монтуватимуть – у ефір буде йти все, записане у студії. Ток-шоу задумане як довготривалий проект. Після великодніх та травневих свят програма з’являтиметься на екранах регулярно – тричі на тиждень. Хронометраж ток-шоу – 40 хвилин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY