НТКУ проведе 9-годинний телемарафон для дітей, які не можуть потрапити на «Дитяче Євробачення»

24 Квітня 2008
26221
24 Квітня 2008
10:08

НТКУ проведе 9-годинний телемарафон для дітей, які не можуть потрапити на «Дитяче Євробачення»

26221
НТКУ проведе 9-годинний телемарафон для дітей, які не можуть потрапити на «Дитяче Євробачення»
Дітей, які подадуть заявки на участь у національному відборі до пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення», прослуховуватимуть наживо у студії Першого національного. Про це повідомила директор ТО музичних і розважальних програм Національної телекомпанії України Олена Загороднюк під час конференції 23 квітня.
 
За словами пані Загородню, цього року умови участі у конкурсі стали менш жорсткими. Конкурсант, як і раніше, створює пісню сам, проте тепер дорослі отримали право допомагати дитині, тоді як раніше дитина мала бути автором і слів, і музики. Крім того, для добору учасників не матиме значення якість фонограми, адже прослуховування будуть живими. «В однієї дитини є більше можливостей записати якісну фонограму, в іншої – інші фінансові, соціальні та географічні умови, - пояснює Олена Загороднюк,  - але насправді вона співає чудово, і пісня чудова. Тому ласкаво просимо до студії, де все буде чути і видно, і там усе вирішиться».
 
Прослуховування заплановані на 15 і 16 серпня, коли з усіх учасників оберуть тридцятьох до півфіналу. Півфінал пройде 17 серпня, і фіналістів залишиться 10.
 
За словами першого віце-президента НТКУ Романа Недзельського, всім учасникам, кількість яких перевищуватиме 100, будуть надані рівні умови: технічне забезпечення дозволить їм виступити гідно й убезпечитись від незручностей, а для батьків у коридорах встановлять екрани.
 
Виконувач обов’язків президента НТКУ Василь Ілащук повідомив, що 1 червня, у день захисту дітей, відбудеться телемарафон, куди запросять дітей, які не мають змоги потрапити на конкурсний відбір.
 
«Є багато талановитих дітей, що народились далеко від великих міст, де є можливість проявити свої таланти. Тому ми запросимо їх на телемарафон, і не виключено, що візьмемось допомогти комусь із цих діточок узяти участь у телевізійному конкурсі», - каже пан Ілащук. Телемарафон 1 червня триватиме 9 годин у прямому ефірі.
 
Наталя Супрун, для «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду