SCM інвестує в медіа 120 мільйонів доларів

24 Квітня 2008
16033
24 Квітня 2008
09:35

SCM інвестує в медіа 120 мільйонів доларів

16033
SCM інвестує в медіа 120 мільйонів доларів
Компанія System Capital Management, що належить народному депутатові Рінату Ахметову, планує інвестувати 120 мільйонів доларі США у розвиток своїх медійних активів. Про це в інтерв’ю газеті «Комерсантъ-Украина» розповів генеральний директор SCM Олег Попов. 
 
«У наші телеканали ми плануємо протягом 3-4 років вкласти близько $80 млн. І в газетний бізнес ще приблизно $40 млн.», – повідомив пан Попов. З його слів, український медіаринок має значний потенціал для розвитку у зв’язку зі зростанням продажів на рекламному ринку. 
У відповідь на запитання, чому SCM вирішила запускати нові нішеві канали, а не купувати «старожилів» ринку, Олег Попов зазначив, що медіаактиви переоцінені.
 
«ТК» вирішила з’ясувати, чи не планує SCM придбати нові друковані медіа. У прес-службі компанії нам повідомили, що наразі триває процес формування видавничого холдингу на базі ЗАТ «Сегодня Мультимедиа». Утім, купівлі чи поглинання інших видань поки що не буде, у планах лише запуск регіональних версій «Сегодня» у великих містах України. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16033
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гном
5867 дн. тому
порахуйте самі: 80 - у телеканали, а ще 40 - у газети. 80+40=120)
Инсм
5867 дн. тому
Почему уже 120? Всего 80, из них 40 в газеты.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду