Олена Хорошковська очолила наглядову раду «Інтера»

23 Квітня 2008
12217
23 Квітня 2008
17:55

Олена Хорошковська очолила наглядову раду «Інтера»

12217
Олена Хорошковська очолила наглядову раду «Інтера»
Акціонери АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (оператор телеканалу «Інтер») на загальних зборах обрали Олену Хорошковську головою наглядової ради компанії, повідомляє «Медіабізнес».
 
До кінця грудня 2007 року цей пост обіймав її чоловік Валерій Хорошковський, якого звільнили від обов’язків глави наглядової ради у зв’язку з призначенням на посаду голови Державної митної служби. Олена Хорошковська увійшла до наглядової ради як представник ТОВ «Український медіапроект», що володіє 61% «УНТК». У січні 2008 року її було призначено директором компанії U.A. Inter Media Group.
 
Також акціонери «Інтера» вивели зі складу наглядової ради Євгена Харковщенка та призначили на його місце Володимира Сігалова.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду