Працівники ТВО «Новини» (НТКУ) збирають підписи за звільнення Ігоря Федоріва

15 Квітня 2008
19467
15 Квітня 2008
14:42

Працівники ТВО «Новини» (НТКУ) збирають підписи за звільнення Ігоря Федоріва

19467
Працівники ТВО «Новини» (НТКУ) збирають підписи за звільнення Ігоря Федоріва
Працівники ТВО «Новини» Національної телекомпанії України виступили із заявою, у якій вимагають звільнити директора ТВО Ігоря Федоріва. Про це «ТК» дізналась від джерела у НТКУ.
 
Під зверненням до виконувача обов’язків президента НТКУ Василя Ілащука підписались понад 30 новинарів Першого каналу, незадоволених ставленням до них керівника інформаційної служби. За інформацією джерела «ТК», призначення заступником директора ТВО «Новини» Данила Кляхіна було першою реакцією керівника телекомпанії на це звернення. Те, що пан Кляхін напряму підпорядковуватиметься першій особі телекомпанії, підтвердив «ТК» сам Василь Ілащук.
 
Значна частина працівників ТВО «Новини» не підписали звернення. Ведуча «Новин» Юлія Бориско, до якої «ТК» звернулась по коментар, сказала, що не підписалась би під документом, адже це «не найгірший шеф-редактор у її житті».
 
За словами в.о. президента НТКУ Василя Ілащука, йому нічого не відомо про звернення співробітників, хоча джерело стверджує, що документ уже переданий керівникові телекомпанії. «Якщо ми будемо знімати Федоріва, я в першу чергу повідомлю «Детектор медіа», - сказав він «ТК». Ігор Федорів поки що залишається недоступним для коментарів; ми намагаємося з'ясувати його позицію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19467
Коментарі
113
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5816 дн. тому
Ткачик Р обыкновенный злобный гномик (ГОМОДРИЛ) такие плохо по жизни заканчивают! Бог шельму метит!
Mogilschik
5816 дн. тому
Да-да!!! А сколько Ткаченко Р. кинул людей на деньги ? Создадим список? Мне лично не доплатил 800уе.
VoVA
5816 дн. тому
Федя ребята обыкновенный ФУНТ!!! Заправляют в новостях серые мышки, типа Руслана Ткаченка и тд. Вот они и мутят воду в новостях. Вчера Ткаченко с Денисом Иванеском подставили и уволили Олега Панюту а сегодня роют могилу Феде! Федя ребята не хочет размищять заказные сюжеты а Ткаченка ето раздрожает! Ткаченко Р хреновый продюсерок.
тел.оператор
5823 дн. тому
Толково сказал ЧУКЧА\чукча 29.04.2008 13:49:35\точно как есть.Только еще можно добавить о распредилении КОЄФИЦИЕНТА Т.начисление зар.плати,(одним по 15-20 т.гривен - другим 2-2.5 т.гривен).О ПТС трансляциях(возьмем даже САМИТ),о оборудованьи на котором приходиться работать...............
5838 дн. тому
Оля-священна корова!Руки геть від Худобиної!
МЕСТНОМУ БЫВАЛОМУ
5842 дн. тому
Я не Люба - ЛЮБОВ - то лише псевдонім :о))))))))))))) Тому і не маю бажання представлятися, бо такі бувалі багато чого можуть "со знанієм дєла" наговорити. Панове, я роблю новини - і знаю краще за все - що брехня лізе зі швидкістю світла, а правді немає дороги - вона прісна і нецікава. Якось ще подискутуємо. А про освіту я недарма писала - це краще, аніж язиками чесати. З любов'ю.
от Интера
5843 дн. тому
Как вы работаете? Тут же сдуреть можна уже от одних коментов. Оставили Федю, под зад Скотникову за попытку переворота и порядок вернется. Мне жаль по настоящему талантливых людей которые еще в этой выгребной яме сидять и вынуждены эту смердь нюхать. Если Федя не может навести порядок, то пусть Кляхин как и.о. директора хоть и временно пока соберет журналистов, редакторов, операторов и поговорите. Ну не стыдно вам вашу рабочую жизнь выносить на люди. Если здравый смысл есть у вас, то не все так плохо.
5843 дн. тому
Кукін, Марго, Скотнікова - це буде найліпша команда. А ми до вас в ранковий час. Рейтинги так підскочать що боже ж мій рятуй мою душу. Фєдя шоб навєл порядок це ж твоє господарство чи ти вже сухарі сушиш та спортівки купуешь разом з Ткачіком? Та не треба любий друже бо якщо вам із Контрольного ревізійного управління і позвонять то тількти щоб снять концерт чи конкурс краси на птс.
Скотный двор
5843 дн. тому
Оля, а ты почаще ганяй на 10 й этаж к Илащуку со своими предложениями. Ввести новую должность "замдиректора новостей напрямую подчиненного президенту НТКУ" это твоя идея? А сбор подписей против Игоря Федорива? Сколько ты собрала 30 подписей???? Из 200 работников ТВО "НОВИНИ". А кто тут пытается всех пересорить - уж не вы ли? Кто конфликтует с Канаевой, или не любит Борца и Акима? Уж явно он и льет на них сама знаешь что. Только вряд ли кто то на все это клюнет. А если чесно то будет любопытно - вот ты убрала Федерива, пересорила колектив, не пора ли балотирваться на должность директора. Тогда молодые журналисты будут снимать сюжеты уже не про землю, а про Киевгорстрой.А насчет Игоря Владимировича - не так уж много в ньюс-руме у него врагов. Многим ведь был выгоден такой пустозвон. Ты меньше интригами занимайся, а хотя бы на закате лет создай семью.
nnnnnn
5844 дн. тому
ой
5844 дн. тому
Ага в гадючнике еще Кукина с Маркизой не хватало.
Античу
5845 дн. тому
Античу, Ви переступаєте межу!
АнтиЧ
5845 дн. тому
Кукин с черномазым Галимом не сработается...он татар не любит.
Оля
5845 дн. тому
Кукин, возвращайся. Может вы с Кляхиным все это разрулите? А то на работу идти не хочеться. Честное слово!
перехожий
5845 дн. тому
пора закривати ці коменти. Вже пішла переписка колективу між собою. Для чого? Ви ж бачитесь щодня. У вас корпоративна пошта є. Хіба цікаво іншим про якусь ЛЮБУ, ФЕДЮ і іже з ними? Цікавими могли б бути ваші новини - те, що ви маєте робити на каналі, але їх дивитись не хочеться. До вас вже всі інші встигають розказати. Це - до речі і є великий мінус вашим менеджерам, які так "професійно" все планують. Думаю. більше часу займають інтриги. А УМИРАТЬ не з музикою ні без музики не варто. Жити цікавіше, і життя, до речі існуж поза новинами. Щодо Кляхіна - то у нього вже є непогана група журналістів і у них все вийде. Не заважайте.
Девочка с нашего двора
5845 дн. тому
Уже всем кости перемыли. Даже несчастного Твердохлебова вспомнили, который еще и сюжеты толком не начал делать. Тепер осталось об уборщицах написать и дворниках. Чтобы журналистский мир окончательно убедился: это место надо просто оплить напалмом и на 50 лет оставить как пустыню. Другого рецепта нет. Вместе там они уже ничего не сделают. Хорошего. А что до Драбка и Саши - то и им могли бы большие деньги предложить - но у руководства были другие люди для этого. В смысле для повышения зарплат. И к тому же - есть еще самореализация - а жто больше чем деньги.
5845 дн. тому
А почему никто не вспоминает про Драбка? Его тоже Федорив убрал? Или чуть-чуть зарплату больше предложили на Интере? Точно так же, если не ошибась, как Жене Золотухину и Саше Бондаренко?
5845 дн. тому
А почему никто не вспоминает про Драбка? Его тоже Федорив убрал? Или чуть-чуть зарплату больше предложили на Интере? Точно так же, если не ошибась, как Жене Золотухину и Саше Бондаренко?
5846 дн. тому
Новостям жопа. Но без ручек. Все уже украдено без нас.
Ты пей, ДА ДЕЛО РАЗУМЕЙ
5846 дн. тому
Каналева не алкоголик. Ну отвернется Федечка - можна ж даме хлопнуть по стопарику с Найдой и потискаться и похохотать так искуственно. Ей не хватает мужского тепла и мужкого органа, который делает барышень счастливыми и менее нервными. По поводу професионализма этой милой леди лучше не говорить. Ее собеседование на Интере стало легеной. "Мы вам перезвоним" - так обычно заканчиваются собесодования у неудачников. А еще у тех кто не бережет свою репутацию. УЖОС
Он на нас
5846 дн. тому
Ананас - он же Косолапый - он же Дедя Федя - он же отец Федор- он же Федорив в Турции. Ему сейчас не до вас. Или готовит хитрый план оновления ньюс- рума. Типа - убрали Бондаренка Сашку а вместо него торомза Яковлеву, любителя прямых включений Твердох..х лебова, Борца пропихнем. Класный вариант - ведь за одного Бондаренка - трех калек дают.
Умирать так с музыкой
5846 дн. тому
Странный вы народ - журналисты ут1. И касеты друг у друга воруете, и рамки для фотографий на своем этаже, и друг дргуга хаите. Ну Дедя Федя с тернопольсокго Простоквашино развалил эти новости- хотя после отпуска он еще вернется - ведь ваш подвал - новостийный еще не готов. Еще вчера там катались амурные кошки и испражнялись водители, завтра - отец Федор купит себе новый автомоблильчик, вместо старенького Фольксвагена. Ну а вы переедите в клоповник. Куда смотрит Илащук - ведь ты ж руководишь этим кодлом. Дай им выбрать себе начальника. Ну да - выберут Кляхина, но новости хуже не станут, есть хоть надежда что эти стайни почистит. Хотя...Мы народ не глупый - за всем этим скотниковским шухер-мухером ведь есть какой то план. Уж не директором вы решили стать? Ну тогда бери меня чаще заграницу в командировки. А пока что уж будь добра не трогай ЛЮБУ. Ну характер у нее такой.
Кукин
5846 дн. тому
а давайте споем!!!!!!! Лай ла!лалалала!Лайлала!!Ла-ла!
5846 дн. тому
Куди зник Ананас?????
5846 дн. тому
Можливо, Кляхін і не найкраща кандидатура директора Новин, але точно не гірша за Федоріва і Харламова. Ги ги
Ирине
5846 дн. тому
"И если журналистам придется выбирать между Федоривым и Кляхиным, то выбирут второго." Даст Бог, не дадут выбирать (как, впрочем, и на всех нормальных коммерческих каналах) Потому если как дадут, то журналисты эти, вместе с Кляхиным и Илащуком, новости утешные похоронят окончательно и бесповоротно
5846 дн. тому
Все правильно - там выгребная яма. но при чем тут сексуальные наклонности? Оставьте их дедушке Фрейду!
5846 дн. тому
Ага. подтягивать носки и чесать ноги при всех да копаться в шнурках - это его единственный признак интеллигентности
местный бывалый
5846 дн. тому
Не надо наводить тень на лпетень - Канаева не алкоголик, просто противная и все, а вот что до ЛЮБОВИ - то не переживайте - она при всех начальниках что-то подобное либо на летучках либо на сайтах пишет. Так что ЛЮБА - скоро как в "Свадьбе в Малиновке" будешь с новым фалгом и хлебом солью кланяться. Ех, носить вам не переносить! Все бы ничего, но Федя-дирик сам виноват в том, что такой гадюшник. Своим - все, не свим - ни работы ни зраплаты, так еще и кровь пьет вечно. Как на таком выпеске новости делать? Шушуканье, слпетни, бешеный харлик носиться всех старвливает. По-любому чистку надо, а то котел взорветься. А ЛЮБА из тех, кто с мертвых на поле боя сапоги снимет. если начальник прикажет
гыгы про вас
5847 дн. тому
http://dusia.telekritika.ua/Podsidelki/10941
ЛЮБОВ
5847 дн. тому
Керівництво хорошим ніколи не буває. :-)) А от гроші платять тільки тим, кого не хочуть втратити - так скрізь - на всіх каналах. Професійна непридатність + бажання мати зарплату як в сусіда веде до такого гадюшника. Панове - ідіть на курси, тренінги, вчитеся, читайте!! І буде вам щастя. Змінюйте себе і світ навколо обернеться до вас обличчям. Інакше жоден керівник вам не підійде. А Ігор - дуже розумна, інтелігентна і ерудована людина. Якщо не згодні - читайте вище. З любов'ю, ваша колега
Ирина
5848 дн. тому
Данила Кляхин умный парень. И если журналистам придется выбирать между Федоривым и Кляхиным, то выбирут второго. И полетит и Федечка и Андрющечка и красные колготки и долбанаутая Канаева. И улетят они в никуда. Ну в "УТР" с их интеллектом может и возьмут.
чукча
5848 дн. тому
Руководство уже обратило внимаие. Сам видишь - Ни Феди БОЛЬШОГО ни Феди маленького на работе нету. А Урлапова и Романюка не вспоминай тут. Темы анального секса мы тут не обсуждаем. Да. Новости на фиг розвалили. Золотухина - на фиг, ну не смог человек работат с директором убл юдокм. Чернщыова - нафиг, а чего не пишешь безплатно сюжеты про землю, Грушка - на фиг, нужно Андря Борца своего племянника присторить на президенстький пул, Сашу Бонадренка - нафиг , нечего тут путаться в коридоре и проситься вести програму...А что осталось??? Алкоголичка Каналева, которая упивается Бейлиз? Оно вам сделает новости? Ну ты Федя даешь? Минаева? Ну какаим раком она стала редактором ньюс рум уже догадался. Губки там пухленькие. Вакарчук? Упаси бог....Федь ты там с Харли в Турции лежишь ты подумай своей тупой башкой как ты обосрался...Позор...И куда ты пойдешь работать??? Ну куда... КОлективу осталось письмо с требованием к Илащуку назначить Кляхина директорм и собрать подписи. Реально только Данила разрулит это все...дерьмо...
5848 дн. тому
Может руководству компании найти человека, для которого там не будет "своих" и "чужих"? А то не возьму в толк - как новости делает фактически разделенный коллектив. Я часто на сьемках встречаюсь с их журналистами ы операторами - мне кажеться на Мельникова, 42 уже давно Фрунзе, 103. Во имя чего этот дикий эксперимент? Ни в компании нет нормального руководства ни в новостях.
5848 дн. тому
Боже! Ну и псарня в этих "новинах"! Да, жаль что люстрацию не провели! Ничегошеньки не выйдет!
5848 дн. тому
тююююю..переходи на тижневик к Кляхину...там уже основной состав журналистов...........уралик и его девушка саша не в счет
5848 дн. тому
Ффу-у-у-. Приберіть вже цюпику! Скоро з відпутски повернеться і кров пити почне!
5852 дн. тому
vs
5852 дн. тому
Підуть червоні колготки колись. Колись піде Ваня. Колись Андрюшенька. І тоді будуть "Вася вузенька дупка", "Люда - маленькі мізки", "Саша - трі волоска". Бо не може народ аби когось не хаяти :) Завжди має бути хтось, кому треба кістки обмити, обсмоктати їх і якщо пощастить то вдавитися :)
не катасонова
5852 дн. тому
Отпад под такой информашкой столько комментов. просто "сага о Форсайтах". Или "Кайдашева cім"я"? Судя по обуховской истории - Кайдашева. А красные колготки - это Кайдашиха или Ваня-птичий ротик в 21.00? Надо тетке к стоматологу идти - зарплата позволяет, ато шамкает, губки заглатывает. Тупенько.
ага
5852 дн. тому
Андрюшу делают так же как харлик урлика? Или ...
жигану
5852 дн. тому
Ой, я вас прошу! про лучшие и хорошие сюжеты и то как они делаються и как делает Федя Андрюшу мы все на выпуске знаем. Спокойной ночи, Украънське телебачення! Кина вже не буде. Це - супремаркет - може чули назву таку "своя кишеня" Так, от це наше УТ.
5852 дн. тому
вот за стреляние по шарикам и плучают денбги красные колготки. Да и сам Федя не прочь за 4 тыс у.е. поиграть в шарики.
Жиган
5852 дн. тому
Ребят, а че вы переживаете то?Может дело не в родстве (которого, кстати, нет), может просто в Андрюшеньки трошки лучше сюжетики получаются? Может пишет он лучше, а?
Андрюшенька
5853 дн. тому
Андрюшенька правильно, когда пишите - не волнуйтесь, не спешите
5853 дн. тому
данила кляхин с сегодня руководит процессом на новостях, так что Кончта, красные колготки, родыч Феди Андоюшенка могут ждать сюрпризы.
5853 дн. тому
Народ хочет просто работать и получать деньги. "Дайте мне грузить угля и чуть-чуть совсем бабла". Журналист - проффесия творческая, а не статическая.. Учитесь работать, а не молить о зарплате в страсную пятницу :) Сидение в ньюсруме и стреляние по разноцветным шарикам никак не тот вид деятельности, за который деньги можно получать...
Ананасу
5853 дн. тому
Не Володимирович? То певно Бананович, якщо ананас. А прізвище у вас не Ківі? Судячи з фотки - схоже... Виходить дуже вишукано - директор Ананас Бананнович Ківі. УТ-1 - канал планетарного масштабу. Куди там КГТРК...
яка різниця? Ім"я є.
5853 дн. тому
Справа в тому, що у багатьох із нас з директором "новин" були обухівські історії - спроби схилити до прихованої джинси під соусом "бешамель"(хто знає) - а якщо відмовлялись як-от Чернишов - то їх з піною навколо ротика при всьому ивпуску обзивали "саботажниками". Просто так цього б не було - він з серливих, наляканий життям. А от під прикриттям Доки - який відхрестився від новин - Федя почав себе відчувати великим інквізитором. То одного, то іншого в коридор викличе, налаштує один на одного. Слава Богу - люди зметикували, що відбувається. А потім воно відсижувалось у куточку (кабінетику(. чотиригодинні планування проводило. господи - та що там планувати - якщо всі теми - як у всіх. Щоправда і індивідуальні теми вимагались - причому по п"ять на тиждень - від "нелюбих". А любі та юний родич Андрюша - завжди в передовій трійці. Господи, відведи і заступи нас від такого. просимо в стасний тиждень. може все не буде цього. Набридла травля. Може можна просто працювати і отримувати гроші за роботу, а не симпатії Володимировича чи Кончіти...
Ананас
5853 дн. тому
Просив в попередніх дописуваннях і ще раз бачу доведеться: мого покійного батька не Володимиром звали.
5853 дн. тому
Ігоре Володимировичу! Не знали, що ви тепер Ананасом називаєтесь...
Ананас
5854 дн. тому
А щодо того в кого більше таланту, амбіцій і бажання себе реалізувати, то час покаже. В мене сумнівів не виникає щодо того, що люди, яким тут кістки обмивають підуть далі, будуть робити якісний продукт, отримають кльовий досвід. А ВИ тим часом подолаєте межу в 1000 і один пост на Телекритиці, збиратимете підписи проти керівника, призначення якого самі добивалися і закреслюватимете дні до настання пенсійного віку. Чого вам і бажаю. НУ А НАДАЛІ: НАТХНЕННЯ В ПОЛИВАННІ ОДНЕ ОДНОГО ЛАЙНОМ. Гризіться, шановні. Бажання сидіти на каналі і нічого не робити треба відвойовувати з боєм.. І хай буде з вами мир :)
Ананас
5854 дн. тому
Дурні ви люди, якщо вважаєте, що керівництво буде розводити полеміку в коментарях Телекритики. Не набивайте собі ціну, бо з тими хто гостритть ножі за спиною лицем до лиця не вдасться поспілкуватися - інтригани завжди будуть ховатися в тіні каптура. Навіть коли дивляться в дзеркало :) Якось ще подискутуємо, коли навчитеся це робити. Натхнення в розгрібанні гадючника. І подумайте: чи не з себе варто почати?
8-)
5854 дн. тому
Щодо доносів. Люди, швидше за все мається на увазі стандартна практика відпрацювання технології роботи оператора-журналіста. Бо потім редактору кажуть: а оператор сказав, що нам не треба перебивки, общака і так далі.. це він винен.. А хлопці в свою чергу в курілках, на коньяку чи на пиві: та журналюга гад сказав, що тре їхати на базу, бо в 19:00 вдома має бути. Сам пішов в кулуари шукати потрібного інтерв"єюра і профукав Тимошенко, а сказав, що у всьому винен камерамен, бо ініціативу проявив. ОТ ЯКІ ДІАЛОГИ МАЮТЬ МІСЦЕ. А ви говорите про стукацтво. Та ніхто не буде себе підставляти, змушуючи доносити один на одного. В таких випадках одна мета переслідується: щоб журналісти і оператори свої претензії навчилися лице до лиця говорити.
8-)
5854 дн. тому
ЛЮДИНА, ЯКА (ЯКУ) ДІСТАЛИ(А) Журналістська робота - це стандарт. Ти не можеш собі дозволити маячню писати чи знімати ноги політиків, бо тобі в місяць платять 4000 тисячі гривень. Журналіст має бути в курсі своїх тем, журналіст має робити нормальний продукт. Якщо ви відчуваєте в собі геніальність і не бачите належної винагороди на каналі - ласкаво просимо спробувати свої сили в іншій медійній структурі. Чого боятися? ОН скільки народу з УТ-1 на Плюсах, на Інтері працює.. і є підозри, що не скаржаться на умови, якість і можливість самореалізації. А у вас чогось не виходить. Чого сидіти в прогнилій берлозі, якщо світлі вашого розуму вистачить аби осяяти Собор Паризької Богоматері? ЧОМУ, СКАЖІТЬ МЕНІ?
5854 дн. тому
Коли прийшов пан директор ,то взагалі якусь БЕЛЕБІРДУ пропонував.Вже тоді хотів настроїти операторів проти журналістів,пропонуючи доносити один на одного.За що отримувалиб(????????)якісь там премії.А коли це не спрацювало то він пішов іншим шляхом......... Одні отримують зарплатню на рівні комерційних каналів,іншим ледь на сухарі вистачає,чомусь одним кошти знайшлися а для інших ПОВИНЕН ШУКАТИ ПРЕЗИДЕНТ ТЕЛЕКОМПАНІЇЇ........ Н А В І Щ О Т А К И Й К Е Р І В Н И К??????? Нехой йде собі на радіо операторів там не потрібно,а з журналістами зробе те що маємо зараз.
людина, які дістали
5854 дн. тому
Ще трохи і люди просто ррозійдуться з ньюс-руму на УТ-1. по-перше - гроші дійсно жалюгідні для таких вимог, по-друге - постійні приниження вже всіх дістали: ну любить закомплексований шеф самостреджуватись, він же на "1плюс1" працював. Хоч нам звідти щодо нього стільки співчуттів висловлювали. Ви ж розумієте - телеринок - скляний всі ці прибамбаси знають. Не згодні? Пропрбуйте цей фрукт у себе в якості керівника. А потім ваші коменти почитаємо.... А хто зашифрований пд червоними колготками й гооврити не треба в новинах знають про нашу мадам де помпадур.
5854 дн. тому
с огромной вероятностью можна сказать что часть этих комментариев пишет сам господин федорив. он этим и раньше промышлял а тут и "почерк" узнаваем! Нет красным колготкам!
8-)
5855 дн. тому
Згоден з тим, що Міськів як і будь-яка тверезомисляча людина отримує ті гроші, яких він вартий. Радий за хлопця. Непоганий культурний журналіст, який себе добре проявив в туристичній царині. Щодо розмови із Федорівим, то там проблема була банальна в відпрацюванні. Міськів сказав: йду, бо на іншій роботі вимагають 100% присутності. Федоріву відповідь: два тижні роботи і вперед з піснею. Інших претензій безпосередньо від Міськіва не чув. От і вся наче історія.
5855 дн. тому
Хочу добавити що згадані журналісти НОВИН працювалиб можливо і зараз,якби їм давали змогу використати свій потенціал ,знову таки за гідну зарплатню. Що стосуеться Сергія Ч.,то там зіграла ОБУХІВСЬКА історія.А так як він людина вихована і БЛАГОРОДНА,то вирішив для себе облишити це зміїне гніздо........Зновуж таки йому і до УТ пропонували набагато більшу зарплатню. А історію з Міськівим ви сильно прикрасили.Да він зараз отримує більше,тому що гіден того.Та згадайте прощальну розмову його з директором,яку знають майже всі працівники Новин.І тоді Ви згадаєте чому він вимушений був піти.
Ананас
5855 дн. тому
З приводу держпенсій раджу відповісти операторові, який справедливо це питання зачепив. Тому можете не перейматися: не важливо хто отримав пенсію, важливо хто на неї молиться. Тому пару статтей в ЗМІ, пару раз в парламенті зустрітися з пані Герман і тема піде. О, а ще є гаряче улубленй Вами АНдрій Шевченко :) Тому перейматися треба і перейматися будуть. ПиСи. Мого покійного батька не Володимиром звали.
Ананас
5855 дн. тому
До Телектритики просте прохання: як бачите в коментарях не раз і не два проскакували месиджі про переслідування журналістів і подальше їх звільнення. Я нарахував таких 5 чоловік. Маю пропозицію: візьміть коментарі в Бондаренка, Золотухіна, Міськіва, Чернишова, Мельника ну і звісно ж "канібала" :) Федоріва. Щоб не було домислів і спекуляцій з боку ангаованого народу. Так буде чесно і по-журналістськи. Бо це якась робоча шизофренія виходить. "Бо в кожного своя правда"
8-)
5855 дн. тому
ТЕЛЕОПЕРАТОРУ. Питав про прізвища, то їх і прокоментую. Міськів отримав хорошу пропозицію від Плюсів, куди і перейшов. І здається не жалкує: за півроку в памках туристичного проекту півсвіту об"їздив і на зарплатню навряд чи жаліється. Саша Бондаренко пішов на ВВС, де умови однозначно кращі за УТшні. Щодо Чернишова і Золотухіна, то не зовсім в курсі справи, але наскільки мені ваші говорили, то Золотухін сам написав заяву на звільнення після 3 місяців лікарняних. І сказав, що має значно кращу пропозицію. І його точно на плюсах бачили. :) Чернишовська історія для мене темна. Щодо оперраторської і не тільки зарплати. Погоджуюся, що 500 доларів для операторів - це навіть 5-ий канал собі дозволити не може. Але це питання піднімайте перед Президентом, а не директором. Бо коли справа доходить до кабінетів, то будь-який Чіермен пояснить якомусь директору: зелених для підвищення не виділили. Тому піднімайте це питання на загальних летючках, якщо такі мають місце. Бо не Директори в таких питання погоду роблять. Особливо в умовах держбюджету. Здається і я відповідь дав. І надалі: піднімайте тему зерплат відкрито, а не ведіться на закулісні ігри окремих персонажів. Дізнайтеся хто робить погоду, а тоді вже наїжджайте на хмари.
телеоператор Новин (який не є ДЕРЖСЛУЖБОВЦЕМ як журналісти .тільки хто так вирішив суспільство не згадує)
5855 дн. тому
Скажіть шановні прихильники чинного директора ТВО НОВИН,якби Ви отримували в даний час 2500гр.,Вам би вистачило на сімью з чотирйох осіб?????????Чому коли ви отримуєте подачки від керівництва забуваєте що працюєте в колективі.В колективі де є водії,відео інженери,телеоператори(яких майже в усіх випадках намагаються використати як наймитів яким інколи кидають кістку,думачи що ніхто не знає хто від кого і за що отримує!!!!!!) і т.д...... Чому ,скажіть будь ласка одні починають програму,розкручують її,а на їх місце беруть інших.Одні використовують працю інших, заробляючи не одну тисячу зелених,і прицйому строять гримаси .......що Вони і їм подібні зробили великий вклад для НОВИН.Згадайте Міськіва А.,ЧернишоваС.,БондаренкаО.(який доречі був першим ведучим тої програми яку зараз веде ГРОБНИЦЬКИЙ) Золотухіна Є.,людей які є профі в своїй справі.ЧИМ ВОНИ НЕ ВГОДИЛИ пану Федоріву????????Тому що ВОНИ відмовлялися виконувати його заказушні накази на зьйомку??????? Я думаю що дав відповідь шановному ,який сильно хвилювався щоб не було проголошено імен тих Людей,яких зьїв пан ФЕОІРІВ,те що коїлось під час виборів та зараз.
НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!
5855 дн. тому
Не треба ототожнювати директора "новин" з об"єктивністю і неупередженістю. Не він нам тексти пише і ми - не ляльки у Карабаса-Барабаса. І до нього вже виходили на УТ-1 об"єктивні новини. Просто він вирішив що тут всі гнутись будуть. Не вийде. А щодо конкурса ведучих - то давно пора. Шепелявих тіточок на курси до логопедів відправити. Там і зіркова хвороба минеться
Ананасу
5855 дн. тому
Ананасе Володимировичу! Скільки пам"ятаю: вас все пенсійна проблема на УТ-1 хвилює. Не турбуйтеся. Он сигизмунд за 2 місяці роботи у нас її заробив, а тепер благополучно і пенсію і зарплату держслужбовця тримує (хо це заборонено законом - працювати на тій посаді, на якій держпенсію заробив). Ну, нічого. ми до дідуся доберемося. Ви ж вижили з цієї посади Володю Мельника, а його пенсія не турбувала - йому ще 40 років немає І Чернишова вижили - у нього гідність виявилась, а вам же платсилінові слухнянки потрібні. Так що,......Володимирович, не в пенсії справа.
Ананас
5855 дн. тому
RERу: якщо захотілося шарової рибки - це ще не причина відправляти всіх туди, де самі тусуєтеся. А Канаєва собі якось місце знайде при потребі. Благо її не зв"язують мрії про пенсію держслужбовця, яку в найближчий рік-два, за чутками, для працівників НТКУ обіцяють скасувати. Будете звичайними смертними, а не з 10-кратною допомогою держави натрудженим журналістам на старості літ.
8-)
5855 дн. тому
Питання навздогін: кого неугодного вижив із каналу нинішній директор? Кому він не дає працювати? Хотілось би почути конкретику. А взагалі ПРОПОЗИЦІЯ: якщо маєте якісь претензії - конкретизуйте. Бо ця патологічна тяга до змін будь-кого на будь-кого чимось нагадує плач першокласника: "Мама, мені вчителька наша не подобається". І так до 12-го класу.
5855 дн. тому
На мій погляд,руку тягнуть за гр.Федорівим ті,кого Він привів з собою .А також ті хто вже не у першого д."Новин" на підхваті слимаками підпрацйовують.Взагалі колектив ТВО Новин на чолі з нинішним директором "розбився"на декілька груп:1-Люди яким не всерівно які виходять в єфір новини ("джинса","заказухи"які знімалися в робочий час) і які відносини в колективі, хто заважав, так званій Їній роботі, пан директор і йому подібні вижили з Новин,а які залишились тим не дають працювати.2- у яких моя хата скраю і цікавляться тільки сьогоднішним днем,крім себе нікого не бачуть і дивляться як краще підстилитися,щоб дали більше грошей.
5856 дн. тому
Якщо Ілащук з Нідзельським хочуть позбутися високопрофесійного і високоморального керівника Новин, то це означає одне - країні вже не потрібні об"єктивні новини. Саме Докаленко і Федорів змогли зберегти та підсилити кадровий склад новинарів Першого каналу, який два з половиною роки поспіль робив випуски, що визнавалися найоб"єктивнішими в країні!!! Якщо збирання підписів проти Федоріва дійсно організовано, то лише нікчеми та нероби (а їх навіть дустом не витравити із НТКУ!) можуть підписатися на тому папері, чим особисто підтвердять свою профнепридатність.
5856 дн. тому
А фотка слямздена да еще и без подписи источника...
rer
5857 дн. тому
канаевой - "минус". иди селедкой торгуй
холодному
5857 дн. тому
Докаленко не канал вытягивал, а деньги с канала! И немаленькие! Вот бы кого нашему Гаранту в качестве показательного примера борьбы с коррупцией выбрать и всему народу продемонстрировать, как нужно с коррупционерами бороться! Но это вряд ли: уж слишком тесной была связка Докаленка с советником главы известного фонда, который там всем рулит после того, как мужа Ляпиной оттуда выжил.
карабас барбас - чіполіно
5858 дн. тому
Он як! Та у вас на УТ-1, як я подивлюсь - наукові відкриття в галузі штучного запліднення. А от новини - третій сорт - не брак!
чіпполіно
5858 дн. тому
Федя у відпустці? Певно, в дикретній! От до чого червоні колготки призводять. спочатку овни сидять напроти тебе на літучці і надимають пузирі з жуйки, а потім - відпустка.
5858 дн. тому
федорив с понедельника уже в отпуске.
холодний
5858 дн. тому
Докаленко тягнув за вуха з {CENSORED} цей канал. Трішки витяг. Але тепер {CENSORED} його знову засмоктує.
бо зна хто
5859 дн. тому
Ну і пика! Ніхто не хотів брати на роботу окрім віталіка доки, а тому треба був наглядач. Цей та ще харлі та руслік і аналітик в червоних колготах приживуться при всіх - вони ще себе передовим загоном називають. Та це - похоронна команда, через їхню невелику присутність людям на роботу не хочеться йти. але де ще по три штуки платитимуть? Подивістья що на каналах? Ганна Вітальєвна їх в уопр не бачить товариш Сирбу - і в лупу не рождивляється. На 24-му каналі Федя вже наслідив. Нероба - такі у них враження. От і окопались на Першому Національному. Тепер зубами хапатимуться за дверну ручку, щоб не звільнили. Цікаво, коли там кастинг ведучих пройде, що шепелява Ваня пішла в "Життя триває" про зубні протези розповідати?
колгейт
5859 дн. тому
Від пана Фйодорова завжди погано пахне, бо він патологічний богуз. Він прислуга-патріот. Такі і концтабори охороняли, і Гулаги. Зараз інший час. Фе... оберігають інформаційну безпеку. І такі сміливі, що їхня національна лють тхне.
Укол
5860 дн. тому
Через цей гм..."золотий фонд телебачення" в новинах вже давно щось "неладно"
читач сайту
5860 дн. тому
Ти диви! Ця інформашка - очолює топ-10 ! Значить неладно в "новинах"!
саня
5860 дн. тому
колегам, читачам і всенькому шоблу
Ви, шановні, либонь не працювали на Ут і не знаєте який там гадюшник. Так ось, щоб це {CENSORED} вибити на {CENSORED}, треба з ним діяти його методами. Даня - професіонал і йому допомагатимуть багато професіоналів. А всі вищезгадані {CENSORED} хай ідуть під три чорти.
Колега з інших ЗМІ
5860 дн. тому
Залиште в спокої Федоріва і Канаєву. У вас на УТ і так професіоналів днем з вогнем. Радійте тому, що є. Краще не буде. Чим більше перестановок, тим гірше від цього УТ. Хтось може і виграє від рокировок, але УТ і так в одному місці, а буде ще гірше.
5861 дн. тому
Якби ще й Канаєву звільнили!
людина з АСК
5861 дн. тому
А в Ігоря гм.....Хведоровича (ач, як!) все одно тхне з рота. Дуже неприємно спілкуватися, якщо мусиш відвертати обличчя від співрозмовника, та ще й щоб той не образився.
8-)
5861 дн. тому
Чого дурні? Бо бідні. Чому бідні? Бо дурні :) Все, що хочеться сказати про таку ситуацію :) Найцікавіше, що всі і все знають хто куди прагнув залізти, яку посаду відхопити і так далі. Проблема УТ-1 в тому, що тут кожен вважає себе начальником, а не ланцюгом ланки, який працює на забезпечення результату. Тут кожен вважає, що йому треба дякувати за виконану роботу. І жодного уявлення про те, що це банальний обов"язок, за який гроші платять. Тут цікавий інший момент: певне знаючі люди пов"язали призначення Кляхіна із збором підписів проти Федоріва. Питання тільки в тому яку роль в цьому яку роль відіграв Кляхін: його або використали, або він сам зазіхнув на крісло Директора ТВО (не виключено, що це пообіцяли зверху під час призначення замом). Поживемо - побачимо. :) До моєї пенсії ситуація точно розрулиться :)
Ага...
5861 дн. тому
А то при Докаленкові так одних професіоналів сюди набрали: високоосвічених, з великим досвідом, талановитих! Хоч не смішіть! Стосовно "образования" і профпридатності - якраз і варто було б перевірити тих, хто сюди прийшов за останні 2 роки. А тоді й про занонодавство можна буде поговорити.
5861 дн. тому
Идет, иницированный новым рукодством НТКУ, процесс "протягивания" своих, выгодных для Илащука и Кобля, "профессионалов". На работу в компанию устраивают по их распоряжению людей без необходимого образования, а то и вовсе без наличия такового, что является нарушением законодательства Украины. НТКУ сползает до уровня УТ1 конца 80-х.
колезі
5861 дн. тому
Ні, Вітюшо! Якраз Даня не з тих, ХТО ПІДСТАВЛЯЄ ТА НЕРВИ ТРІПАЄ. пРОСТО ЙОГО ПРИЗНАЧЕННЯ РОЗВОРУШИЛО ЦЕ КУБЛО ГАДЮЧЕ.
5861 дн. тому
Может надо прекратить этот стирпиз - напиши кто за и кто против. Это что - прием у психотерапевта?
5861 дн. тому
игоря владимировича не уважают на новосиях и ты сам это можешь проверить. вот напиши эти фамилии- кто уважает федорива и узнаешь позицию людей. ну и паралельно опроси кто уважает кляхина.
людина
5861 дн. тому
Може нарешті мине пора новин з козлячими голосами і однаковими сюжетами? а те, що в них баланс є - заслуга насамперед журналістів - після революції на УТ-1 в листопаді 2004-го тут вже не покомандуєш. Правда декілька гнилих менеджерів сереньої ланки в новинах ще лишилось з часів темників - от вони й каламутять.
журналіст
5861 дн. тому
Радий за Кляхіна! Порядна людина і хороший журналіст! а те, що він " не ко двору" у Федоріва був - не дивно. Він вийщий набагато внутрішньо, у нього породи більше, гідність є - і не родич директору. Та що його і загнали на ранкові випуски. Тепер збере команду і все у нього вийде. а головне - не любител кров людську попити як нішній керівник новин та його права рука Віктор. Тримайся, Данило! просто на ту посаду, яку ти зайнят - одна "аналітичка" з новин дуже розраховувала. Слава Богу - не вийшло!
не федорів
5861 дн. тому
Задовбало це керівництво новин. Поділили колектив на "своїх" і "чужих" і рулять, як приватним підприємством. Треба міняти!
ГАСТРОЕНТЕРОЛОГові
5861 дн. тому
А от ви здається прогнили наскрізь. :) Ви бува не входите в той клуб підписантів-спартанців? :)
5861 дн. тому
Знаю особисто більше як 30 задоволених своїм керівником (тобто Федорівим) працівників. На нас жодного разу не було бодай якогось політичного тиску, жодних замовлень і "побажань". А це - дуже важливо. Він старається зробити краще - що не так - то вже питання вище. Ігоря Володимировича дуже поважають в новинах.
5861 дн. тому
Ігор Федорів - професійний і дуже адекватний керівник. Ображені завжди є і частіше вони лузери і невдахи. Усі зауваження Федоріва до роботи підлеглих завжди доцільні і логічні. Дай Боже кожному так працювати.
5861 дн. тому
Господи. та хто такий Федірв, щоб про нього стільки писати?
гастроентеролог
5861 дн. тому
У Федоріва воня з рота, як з кльозету. Мо" шлунок хворий?
Балога
5861 дн. тому
Усьо.. Поговорив із Васею Степановичем. Завтра чекайте спротстувань. Пішов писати листа Юлії Владіміровній.
ПРАЦІВНИК НЬЮЗ-РУМУ
5861 дн. тому
НІХТО ПІДПИСІВ НЕ ЗБИРАЄ НА НОВИНАХ! ХІБА ТІ, ХТО ДО НОВИН НАСПРАВДІ СТОСУНКУ НЕ МАЄ
Балога
5861 дн. тому
Ніхто нікого звільняти не буде. НТКУ за взірець треба уряду поставити як працювати із мінімальним витрачанням коштів. ТВО новини то взагалі окрема мова. Ви тільки подивіться як поставлена робота із кадрами. Приходить починаючий молодий журналіст і вже профі. Президента називає Гарантом, мене - Другою особою в державі. Маладєц, одним словом. Ви тут дискутуйте, а я до Васі подзвоню, бо шось він розперезався. Вже сам собі президент, хоча ще 2 тижні тому во теліпалося на лацкані рукава. Бувайте, любі друзі.
колега
5862 дн. тому
30 чоловік із більш ніж двохсотного штату. Смішно. В самій новині побачив два прізвища: Бориско, яка висловила свою позицію та Ілащука, який пообіцяв повідомити коли буде звільняти Федоріва. А, ще Кляхін, який може стати Троянським конем для всіх відразу: Васю підставить із випуском підсумків, зіпсує стосунки з колективом, Федоріву нерви потріпає. Шизіє потрохи народ в очікуванні пенсії :)
правда
5862 дн. тому
Як це низько збирати підпіси за посаду та за спинами ображати одне одного. А шо Федорів? Ну чим він гірший за тих, хто тут був? Подумайте добре. А журналісти, які отримують від нього зарплату, нормальну таки, підписуються під листом. Думають, новий більше дасть? Вислужуються...Перед ким.... Огидно!
колега
5862 дн. тому
Ого.. навіть так.. Є підозри, що половина народу навіть не чула про те, що збирають підписи проти Федоріва :) Хороша таки фраза: дурні та вбогі :) Важко влучніше описати людей, які звикли робити все за спиною. Хоча так ще діють щурі. Ну або приблизно так :)
чорна дивчынка з Данэцьку
5862 дн. тому
Афигеть... у них "чорни касы" до сих пор!!!!!! Эт за каким же мы тогда хером на Майдане мёрзли, недоедали-недосыпали?... Это для кого ж мы итить рэволюцию творылы, а? Совисть у вас есть, творци свободы слова? Чи без соросовских кюпюр савсем жыты тяжко?
колеги
5862 дн. тому
Дуже шкода ,що журналісти обирають таку форму боротьби ,як напіванонімні,замовні листи ,які шкрябають ображені і ті ,щонедоотримуюютьз чорної каси.Це говорить про слабкість і гнилість колективу якого вже ,власне,давно немає в,колись єлітному високопрофесійному колективі "НОВИН"кращих часів.Ви ,шановні, давно втратили моральне право боротися зі злом справжніми журналістськими методами, відкрито і чесно ,на повний голос в пресі, шляхом відкритих виступів, а не негідних дешевеньких кляуз.Пізно, як кажуть, пити "Боржомі"
співчувальник
5862 дн. тому
Дурні та вбогі...
Gemorroy
5862 дн. тому
Пан Ілащук каже вже про себе "Ми!" - . «Якщо ми будемо знімати Федоріва...." Щкода телекомпанию..... Хворі люди.
Гуд-бай Федорів?
5862 дн. тому
Федорів - не найгірший редактор у світі. В нього є непривабливі риси, Але хто є ідеальний? Збирання підписів проти начальника смердить совковими методами. Хоча, чого іще чекати від совкових традицій НТКУ?
царь Дадонъ
5862 дн. тому
Обычное свидомое дело, - назначить идиота чтобы все мучались, собирали подписи... вот оно украинское социальное обустройство - УПРАВЛЯЕМЫЙ ХАОС! И президент такой же у вас, идеал местечкового анархиста. Фэдорива ведь сразу было вдно, что кретин, по тому же самому изменению фамилии с Фёдорова на Фэдорива. Разве образованный человек, гуманитарий, не знает, что фамилии "Фэдорив" не бывает, а уж если и сочинять, то обзываться нужно было по правилам, - "Федiривим". Но лингвистика не по каклам, в какляцкой молве даже слово "язык" отсутствует, откель им знать про падежи, множественные формы, этимологию и корни в словосочетаниях... нация "цоб-цобэ" в своё время не доросла до таких высот, а дальше уже пошло-поехало, как говорится...
преображенський
5862 дн. тому
а шо не так з федорівим?
глядач
5862 дн. тому
Кляхін зробив бліцкріг! організував підписи, сів на місце заступника і тепер проводить кастинги. Молодець хлопчик. Ілащук думає що заслав козачка в "новини". УТ тепер може ставити камеру на ТВО Новини і знімати реаліті "цирк з журналістами". Реально шкода хороших журналістів, які там залишилися...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду