Стогній привіз із Бермудського трикутника чотири документальні стрічки

14 Квітня 2008
11521
14 Квітня 2008
20:47

Стогній привіз із Бермудського трикутника чотири документальні стрічки

11521
Стогній привіз із Бермудського трикутника чотири документальні стрічки
Чотири документальні фільми, зняті групою Костянтина Стогнія під час експедиції до Бермудського трикутника, будуть показані телеканалом ICTV у другій половині травня. Про це Костянтин повідомив на прес-конференції 14 квітня в прес-центрі «ОБОЗ.ua». 
 
Прем’єра відбудеться після показу п’яти документальних фільмів, які група Стогнія готує до Дня Перемоги. Стрічки присвячені телескопу Receiver, невідомій істоті, пошукам піраміди і власне загадці Бермудського трикутника.
 
«Існує гіпотеза, за якою через кожні 6666 кілометрів на землі має бути піраміда. Єдиний провал – це Пуерто-Рико, де начебто має бути втрачена піраміда атлантів. Ми знайшли цю піраміду, яку пуерториканці вважають святою», - розповів Костянтин Стогній.
 
Після демонстрації на ICTV фільми, ймовірно, будуть продані в Росію, адже ними вже зацікавились два російських телеканали. Проте планують створити окремі версії для ICTV і російських каналів, які частково різнитимуться. Фільми були зняті коштом студії Костянтина Стогнія і коштували кількадесят тисяч доларів, проте автори сподіваються заробити за їх допомогою грошей на наступні експедиції. Зокрема, Стогній планує експедицію на Кубу, де хоче взяти інтерв’ю у теперішнього лідера Рауля Кастро, та у Магадан (Росія), де вивчатиме життя українських в'язнів, які після звільнення не захотіли вертатись до України.
 
«Я не хочу, щоб наші люди звужували своє розуміння світу до блакитної чи рожевої кабінки свого офісу, чи свого помешкання, закрилися в себе в квартирці якогось політичного кольору, який їм до вподоби», - каже Костянтин Стогній.
 
Наталія Супрун, для «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11521
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
***
5860 дн. тому
Интер тихонько курит в углу бамбук
продюссер Влад
5860 дн. тому
ну, я удивляюсь тебе Стогний. Еслиб лично не знал -ни за что бы не поверил что один человек ведет ежедневную программу, снимает фильмы и участвует в жизни общества. Какой-то трудовой манияк. Так еще небось и на девченок время находишь! Снимаю шляпу. Не обижайся, но надо чтоб уже количество перешло в суперкачество. Пока что есть еще к чему стремиться
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду