Шостий сезон «Акул бізнесу» стартував із невтішними показниками

14 Квітня 2008
15637
14 Квітня 2008
14:44

Шостий сезон «Акул бізнесу» стартував із невтішними показниками

15637
Шостий сезон «Акул бізнесу» стартував із невтішними показниками
Шостий сезон програми «Акули бізнесу», що стартував на ICTV о 23.15 11 квітня, мав рейтинг 1,26% і частку 5,64% (аудиторія 18+, дані нової панелі компанії GFK-Ukraine).  Програма мала вищі показники у населених пунктах «50 тисяч-» - частку 6,12%, тоді як у «50 тис+» - 5,05%.
 
Показники слоту минулого тижні були вищі: документальний фільм «Надзвичайні історії. Форс-мажор не оплачується» 4 квітня мав рейтинг 3,13% і частку 11,89%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15637
Читайте також
01.09.2008 11:07
Александра Бурд, Евгения Даниленко, 24.ua
8 286
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Valkirija
5875 дн. тому
Нор мальні акули.А головне-поміж акул дві жінки!Супер!А з новими людьми завжди так та ТВ.Та...ОТ старі були круче...А потім з часом звикаємо, і нормально. Погоджуюсь з Маруською.Лаконічніше стала програма. І динамічніше. А акули-впевнена ще себе покажуть.Вони справді ж новачки, в першій програмі тільки пристосовувались. Он - Галбміліон. Минулого сезону мовчав постійно.Сидів і мовчав. А тут, як в себе вдома.Старожил. Так що супер. Унікальне шоу. Хороша ідея.Нормальне виконання. Студія хороша.І головне - що дехто таки отримує гроші на свій бізнес.
5876 дн. тому
Нові акули - не цікаві і не дуже зубасті. В попередніх сезонах бізнесмени виглядади переконливіше.
маруська
5876 дн. тому
не знаю як там показники, а дивитись було цікаво.цікавіше ніж попередній сезон.якось лаконічнеше...і ведучі гарно в парі виглядають.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду