Новий канал знімає шоу «Тільки правда» з детектором брехні

9 Квітня 2008
29234
9 Квітня 2008
10:04

Новий канал знімає шоу «Тільки правда» з детектором брехні

29234
Новий канал знімає шоу «Тільки правда» з детектором брехні
Новий канал готує новий проект під назвою «Тільки правда», заснований на технології детектора брехні. Як повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на маркетинг-директора каналу Максима Дибенка, нещодавно було знято пілотний випуск програми, яку вестиме Андрій Доманський.
 
Головна ідея шоу полягає в тому, що учасники відповідають на «слизькі» особисті запитання ведучого, а їхні відповіді контролює детектор брехні. Якщо апарат не виявить неправдивих відповідей, учасник отримує грошову винагороду; є також варіант відмови від відповіді на запитання. Коли проект буде в ефірі, поки що невідомо.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду