«Главред» запускає проект «Політклуб»

7 Квітня 2008
21461
7 Квітня 2008
17:39

«Главред» запускає проект «Політклуб»

21461
«Главред» запускає проект «Політклуб»

«Главред» офіційно презентував спецпроект «Політклуб». Відповідне повідомлення з’явилося сьогодні ніа сайті видання.

 

«В Україні відчувається гострий брак концептуальних дискусій, які би свідчили про наявність повноцінної, зрілої еліти, здатної задавати рамки розвиткові країни. На жаль, зараз таких рамок не існує. Через 17 років після здобуття незалежності Україна, як і раніше, блукає між трьох сосен - НАТО, російською мовою і ОУН-УПА. Проте тепличні умови, що склалися в Україні на старті, стають надбанням минулого. Зовнішні та внутрішні виклики дедалі сильніші й грізніші, щоб вирішити їх суперечкою в дусі «сам дурень». Україні потрібна змістовна сучасна еліта, здатна адекватно розв’язати нові завдання, повести суспільство за собою. Інакше українці вкотре опиняться біля розбитого корита, проклинаючи долю за невикористані можливості» - говориться у повідомленні.

 

Головним завданням «Політклубу» має стати організація концептуальних дискусій на суспільно значущі теми. Передбачається, що формати дискусій можуть бути найрізноманітніші – починаючи від публічних круглих столів і закінчуючи закритими доповідями і лекціями за участю відомих політиків і експертів. Головне завдання спецпроекту формулюють як «сформувати, а точніше кажучи, допомогти сформувати нову еліту, вийти з безвиході нескінченних дискусій із приводу істинності «помаранчевого» або «біло-блакитного» підходів на сенс, зміст, які зрештою допоможуть досягти нашій країні гармонії та процвітання».

 

Керівник спецпроекту «Політклуб» - Юрій Романенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду