Російська журналістка Олена Трегубова отримала політичний притулок у Британії

2 Квітня 2008
32001
2 Квітня 2008
10:09

Російська журналістка Олена Трегубова отримала політичний притулок у Британії

32001
Російська журналістка Олена Трегубова отримала політичний притулок у Британії
Російська журналістка Олена Трегубова, яка побоювалася за своє життя у зв`язку з критикою на адресу Кремля, одержала політичний притулок у Великій Британії, повідомляє УНІАН. «Це величезне полегшення, - розповіла розповіла Трегубова агентству Reuters. - Це великий і сміливий крок (з боку британського уряду)».
 
Проте міністерство внутрішніх справ Великої Британії відмовилося підтвердити цю інформацію, пославшись на те, що уряд не дає коментарів по окремих випадках.
 
Якщо ця інформація підтвердиться, це може ускладнити напружені відносини між Москвою і Лондоном, відзначає Газета.ру.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32001
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду