НУНС поскаржиться Ющенку на «ЄЦ» за зрив голосування щодо Прутніка

1 Квітня 2008
11519
1 Квітня 2008
15:19

НУНС поскаржиться Ющенку на «ЄЦ» за зрив голосування щодо Прутніка

11519
НУНС поскаржиться Ющенку на «ЄЦ» за зрив голосування щодо Прутніка

Народний депутат від «Наший України – Народної Самооборони» Ярослав Кендзьор заявляє, що депутатська група «Єдиний центр» фракції НУНС сьогодні не брала участі в голосуванні за звільнення Едуарда Прутніка з посади голови Держкомтелерадіо. Про це він заявив в інтерв’ю ІМК.

 

Зважаючи на це, за словами Кендзьора, фракція НУНС на найближчій зустрічі з Президентом Віктором Ющенком має намір ставити питання «про те, для чого створений «Єдиний центр».

 

«Усередині фракції НУНС почала діяти депутатська група Балоги «Єдиний центр», яка не голосувала за це рішення (про звільнення Прутніка – ред.) Або група «Єдиний Центр» створена для того, щоб розвалити фракцію НУНС, або для чого вона створена?» - зазначив Кендзьор.

 

«Поки перші дні її існування, зокрема перший сесійний день, показали, що ця група саме для цього (розвалу фракції НУНС - ред.) і створена», - вважає народний депутат.

 

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні не змогла звільнити Едуарда Прутніка з посади голови Державного комітету телебачення і радіомовлення.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11519
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду