detector.media
01.04.2008 15:19
НУНС поскаржиться Ющенку на «ЄЦ» за зрив голосування щодо Прутніка
НУНС поскаржиться Ющенку на «ЄЦ» за зрив голосування щодо Прутніка

Народний депутат від «Наший України – Народної Самооборони» Ярослав Кендзьор заявляє, що депутатська група «Єдиний центр» фракції НУНС сьогодні не брала участі в голосуванні за звільнення Едуарда Прутніка з посади голови Держкомтелерадіо. Про це він заявив в інтерв’ю ІМК.

 

Зважаючи на це, за словами Кендзьора, фракція НУНС на найближчій зустрічі з Президентом Віктором Ющенком має намір ставити питання «про те, для чого створений «Єдиний центр».

 

«Усередині фракції НУНС почала діяти депутатська група Балоги «Єдиний центр», яка не голосувала за це рішення (про звільнення Прутніка – ред.) Або група «Єдиний Центр» створена для того, щоб розвалити фракцію НУНС, або для чого вона створена?» - зазначив Кендзьор.

 

«Поки перші дні її існування, зокрема перший сесійний день, показали, що ця група саме для цього (розвалу фракції НУНС - ред.) і створена», - вважає народний депутат.

 

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні не змогла звільнити Едуарда Прутніка з посади голови Державного комітету телебачення і радіомовлення.

 

«proUA»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY