Телеканал новин «24» купує вертоліт

1 Квітня 2008
1571
1 Квітня 2008
12:40

Телеканал новин «24» купує вертоліт

1571
 Телеканал новин «24» купує вертоліт

Телеканал новин «24» прийняв стратегічне рішення про купівлю додаткового транспортного засобу, який дозволить знімальним групам уникнути міських заторів і оперативно потрапляти на місця важливих подій. Як повідомила сьогодні, 1 квітня, прес-служба каналу, щонайбільше протягом місяця в арсеналі телеканалу має з’явитися редакційний вертоліт.

 

Як повідомляється, вартість такого транспортного засобу становить близько 100 тисяч умовних одиниць. На думку топ-менеджменту телеканалу, ці витрати є виправданими, оскільки матимуть наслідком підвищення оперативності новин, а відтак - зростання рейтингу телеканалу.

 

На разі єдиною проблемою залишається отримати дозвіл на паркування транспортного засобу в центральній частині Києва (саме тут знаходиться редакція телеканалу), а також поблизу адміністративних споруд загальнодержавного значення.

 

P.S. З Першим квітня, колеги! :)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1571
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сотрудница
5877 дн. тому
2 жартун, на 24 зарплату платят вовремя и в полном объёме. или вас единственного прокатали с жтим делом? 2 ddf купите себе собственный спутник и вещайте в космос. не завидуйте чужим вертолётам.
DDF
5877 дн. тому
Хай куплять собі спочатку місце на нормальному супутнику. Грошей навіть на це немає
Ace
5877 дн. тому
Петросяны, блин. Даже не улыбнуло. Видать автор заметки не в курсе о правилах движения авиатранспорта над Киевом.
Макс
5877 дн. тому
Ага, а 5-й и News One покупают(чисто для оперативности) зенитно-ракетный комплекс.
Жартун
5877 дн. тому
На каналі "24" нема чим зарплату платити вчасно, а вони про вертольоти жартують... І вас з 1 квітня! :-)
телекритика
5877 дн. тому
Триває облаштування авіапаркінгу по сусідству із офісом "ТК" - бульвар Шевченка, 32 (за зеленим парканом).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду