Журналістка «Української столиці» перемогла у конкурсі «Новітній інтелект України»

1 Квітня 2008
8755
1 Квітня 2008
07:39

Журналістка «Української столиці» перемогла у конкурсі «Новітній інтелект України»

8755
Журналістка «Української столиці» перемогла у конкурсі «Новітній інтелект України»
29 березня Ольга Косянчук, оглядач тижневика «Українська столиця», стала однією з переможців Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України», повідомляє прес-служба умовного Київського медіахолдингу.
 
На конкурсі вона представила роботу на тему «Образи-персонажі античної міфології у творчості українських поетів XV-XVIII ст.», за яку отримала нагороду 2000 гривень. Ольга -  студентка 5-го курсу Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка (спеціальність - українська мова та література).
 
До Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» надійшла 1 тис. 608 робіт. Конкурс тривав з 15 червня 2007 року по 15 січня 2008 року. «Новітній інтелект України» проходив з ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» та за підтримки Секретаріату Президента України, з метою пошуку, підтримки та залучення молоді до активної наукової та суспільної діяльності.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8755
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
м:)
5876 дн. тому
просто вона студентка інституту філології, та ще й кафедри історії укр.літ., а хто в курсі - зрозуміє, до чого тут телекритика:))))
5888 дн. тому
иная правда похлеще шутки))
IssI
5888 дн. тому
Очень интересно))) Зачем такое ставить на ленту? Это ж полный неадекват!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду