«Почни нове життя» з Миколою Томенком стартує на ICTV 27 квітня

31 Березня 2008
21730
31 Березня 2008
20:26

«Почни нове життя» з Миколою Томенком стартує на ICTV 27 квітня

21730
«Почни нове життя» з Миколою Томенком стартує на ICTV 27 квітня
27 квітня на ICTV стартує програма Миколи Томенка «Почни нове життя», яка виходитиме щонеділі о 13 годині. Про це повідомив генеральний директор телеканалу ICTV Олександр Богуцький на презентації програми, що відбулася 31 березня в Arena Sport Zone.
 
Як уже повідомляла «ТК», програма розповідатиме про спортивні розваги й здоровий спосіб життя. Щотижня Микола Томенко запрошуватиме двох зірок зі спорту та шоу-бізнесу, кожен випуск буде присвячений певній спортивній грі (теніс, баскетбол, волейбол тощо).
 
Олександр Богуцький наголосив, що програма «Почни нове життя» стане соціальним проектом із бюджетом кожного випуску близько 40 тисяч гривень. Микола Томенко  запропонував ICTV обмежити коло потенційних спонсорів програми. «Якби я хотів заробляти гроші, то знайшов би відповідних алкогольних спонсорів,  і мета програми була б зовсім іншою. Але я поставив умову, що спонсором нашої програми не повинні бути ні алкогольні, ні слабоалкогольні бренди, а лише ті, які пов’язані зі спортом», - наголосив він.
 
Із цією ініціативою погордився Олександр Богуцький, який також вважає цілком справедливим обмеження щодо спонсорства. «Усіх грошей не заробиш, – наголосив гендиректор ICTV. – Частину грошей, які ми заробляємо, справедливо інвестувати в соціальний проект». Також він додав, що у програмі братимуть участь зірки українського шоу-бізнесу, що робитиме проект більш привабливим для глядачів. До того ж, відомих гостей залучатимуть безкоштовно.
 
Основним стимулом, що змусив його працювати на телебаченні, Микола Томенко називає бажання «піарити здоров’я»: «Я думаю, що піар здоров’ю мусять робити всі відомі люди». Депутат закликав своїх колег-політиків приєднатись до цієї ініціативи, при цьому наголосивши, що політичні партії у програмі не згадуватимуться.
 
Микола Томенко не виключає можливості зміни ведучого для свого проекту у разі якщо програма не користуватиметься популярністю у глядачів. «Ми вирішили, що для початку зробимо 12 програм, а далі подивимось. Якщо не сподобається, буде інший ведучий, тоді й програма буде вестися трохи в іншому контексті», - сказав пан Томенко.
 
Наталія Супрун, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21730
Читайте також
07.05.2008 12:07
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
15 484
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vm
5878 дн. тому
Еще сейчас много социальной рекламы от Юли Тимошенко о ее "успехах" за первые 100 дней. Эту рекламу рекомендуется смотреть до и после посещения магазинов.
ВР
5878 дн. тому
«Усіх грошей не заробиш, – наголосив гендиректор ICTV. – Частину грошей, які ми заробляємо, справедливо інвестувати в соціальний проект». Все очень просто объясняется - супруга Сашка депутат от БЮТ+ Микола депутат от БЮТ=Почни Нове Життя от ICTV.)))
Оптимист
5878 дн. тому
Радует дибилизм и прирожденная зависть. Стоило ICTV сделать новый проэкт, как "враги" спортивных програм начали нести разную ахинею. Лучше верните спортивные программы на Интер и "1=1"
vm
5878 дн. тому
У табачных алкогольных королей достаточно собрать откупного за смягчение законопроеков. Бизнес по Томенко
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду