Громадська рада рекомендувала Нацраді посилити відкритість інформації про ТРО

31 Березня 2008
23691
31 Березня 2008
11:30

Громадська рада рекомендувала Нацраді посилити відкритість інформації про ТРО

23691
Громадська рада рекомендувала Нацраді посилити відкритість інформації про ТРО
Громадська рада при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення, яким рекомендувала Нацраді посилити прозорість інформації про телерадіоорганізації, а саме – привести інформацію про телерадіоорганізації, що оприлюднена на сайті Національної ради у розділі «Державний реєстр телерадіоорганізацій», у відповідність до частини 14 статті 38 Закону України «Про телебачення та радіомовлення».
 
Громадська рада рекомендувала створити зручний інтерфейс із можливістю пошуку, замість величезного файлу у форматі Word. Рекомендація також стосується необхідності розміщати на сайті інформацію про склади редакційних рад, про частки у статутних фондах та ін., як цього вимагає чинний закон про телебачення і радіомовлення.
 
Текст рішення, підготований директором Інституту медіа права Тарасом Шевченком, було одноголосно підтримано всіма присутніми на засіданні членами Громадської ради. З рішенням можна ознайомитися на сайті Національної ради.
 
Інститут медіа права
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду