11 квітня на «Інтері» стартує фінальний етап «Великих українців»

28 Березня 2008
3546
28 Березня 2008
12:54

11 квітня на «Інтері» стартує фінальний етап «Великих українців»

3546
11 квітня на «Інтері» стартує фінальний етап «Великих українців»
11 квітня о 21.30 на «Інтері» стартує чергове шоу проекту «Великі українці», повідомляє прес-служба каналу.
 
Під час шоу стануть відомими імена сотні «великих українців» та склад першої десятки, з якої в ході другого етапу голосування буде обраний «великий українець» №1.
 
За підрахунками компанії GFK Ukraine, на звання «великого українця» претендували 14 тисяч осіб; було віддано понад 800 тисяч голосів. Протягом трьох місяців журналісти відзняли 91 сюжет і 10 документальних фільмів про тих, хто увійшов до сотні. Ці матеріали будуть продемонстровані в ефірі «Інтера» 11 квітня.
 
Після шоу «Інтер» продемонструє серію документальних фільмів, кожен із яких розповідатиме про окрему особистість із першої десятки. Їх представлять так звані «адвокати» - українські знаменитості, які доводитимуть, що саме їхній «підзахисний» є гідним звання «великого українця» №1. Голоси підраховуватимуться у прямому ефірі другого, фінального шоу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3546
Читайте також
03.05.2008 17:55
Сергій Грабовський
для «Детектор медіа»
28 182
16.04.2008 14:27
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
6 508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду