Президент США Джордж Буш дав інтерв'ю журналу «Главред»

27 Березня 2008
13554
27 Березня 2008
11:45

Президент США Джордж Буш дав інтерв'ю журналу «Главред»

13554
Президент США Джордж Буш дав інтерв'ю журналу «Главред»
Напередодні візиту до Києва Президент США Джордж Буш дав інтерв'ю журналу «Главред». Запис інтерв'ю відбувся 27 березня у Білому домі, повідомляє сайт «Главред».
 
Президент Сполучених Штатів Джордж Буш підтвердив, що рішення щодо запрошення України до Плану дій щодо членства в НАТО буде прийматись безпосередньо на Бухарестському саміті. Про це Джордж Буш заявив, відповідаючи на питання «Главреда» під час інтерв'ю у Білому Домі, чи буде Україна запрошена до виконання Плану дій щодо членства на саміті Альянсу в румунській столиці.
 
Президент США також висловив впевненість, що від такого кроку Україна тільки отримає вигоду: «Рішення буде прийматись країнами-членами НАТО в Бухаресті. Я переконаний, що Україна виграє від процесу вступу в НАТО і, сподіваюся, від майбутнього членства в НАТО».
 
Інтерв'ю з Президентом Бушем проводила головний редактор журналу «Главред» Альона Гетьманчук.
 
Повний текст інтерв'ю читайте у свіжому числі журналу уже в найближчий понеділок, 31 березня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13554
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду