Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) підготувала аналітику по Україні

26 Березня 2008
22227
26 Березня 2008
20:11

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) підготувала аналітику по Україні

22227
Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) підготувала аналітику по Україні
Для щорічного збірника Всесвітньої Газетної Асоціації World Press Trends 2008 (Газетні Тенденції в Світі 2008) Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) 25 березня направила аналітичний звіт про тенденції розвитку ринку друкованих ЗМІ в Україні. Дані про стан вітчизняної індустрії друкованих ЗМІ ввійдуть до щорічної доповіді WAN за назвою World Press Trends 2008 (Газетні Тенденції в Світі 2008). Цю доповідь WAN готує й розповсюджує на своєму  щорічному Конгресі, який в 2008 році відбудеться з 1 по 4 червня в Ґетеборзі (Швеція).

На запит WAN, асоційованим членом якої є УАВПП, протягом двох місяців експертна група УАВПП проводила збір статистичної й експертної інформації про стан і розвиток газетного ринку України за 2007 рік.
 
Сергій Чернявський (медіа-експерт), зокрема, зазначає: «Пророблена велика робота для отримання даних про стан і розвиток газетного ринку в Україні. Нам допомагали: ДП «Преса», УДППЗ «Укрпошта», Книжкова палата України, Всеукраїнська Рекламна Коаліція, Дослідницька компанія "TNS-Україна", ГК «Український Медіа Холдинг», видавничий холдинг «KP Media», видавництво «Прес-центр», ЗАО «Сегодня Мультимедиа», ВД «Галицкие Контракты», ООО «Медіа Прес Сервіс», медіа-корпорація «РІА», спеціалісти інформаційної групи «Експерт-Україна» (ООО «Медіа Інвест Групп») і інші.
 
При підготовці звіту «WORLD PRESS TRENDS 2008. COUNTRY REPORT. Ukraine» ми вперше дали експертну оцінку щодо прибутків від реалізації преси, визначили й створили базу щоденних газет України, їх заявлених накладах і способах розповсюдження.»
 

Звіт тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22227
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду