Журналісти зірвали прес-конференцію мера Донецька, мукаючи, як корови

26 Березня 2008
1614
26 Березня 2008
12:49

Журналісти зірвали прес-конференцію мера Донецька, мукаючи, як корови

1614
Журналісти зірвали прес-конференцію мера Донецька, мукаючи, як корови
Прес-конференцію міського голови Донецька Олександра Лук'янченка 26 березня було зірвано трьома журналістами газети «Громадська правда», повідомляє «Остров».
 
Головний редактор газети Сергій Фурманюк закликав усіх присутніх на прес-конференції журналістів не ставити мерові запитань у зв’язку з тим, що на попередній прес-конференції пан Лук’янченко проігнорував його запитання. «Поки ви поводитиметесь по-хамськи, я не відповідатиму на ваші запитання», - так аргументував свою відмову мер.
 
Сергій Фурманюк разом із журналістами «Громадської правди» вдягли на обличчя пов'язки із написом «Другий сорт». На грудях у них були таблички з написом «Лук’янченка – у космос. Там ніхто ні про що не запитає».
 
Незважаючи на заклики кореспондента ІА «Укрінформ» Миколи Столярова не заважати роботі журналістів, співробітники «Громадської правди» заглушили коров’ячим муканням відповіді мера на запитання, які йому ставили інші журналісти. Коли керівник із зв'язків із громадськістю міськради Максим Ровинський намагався видалити Сергія Фурманюка з конференц-зали, відбулась сутичка. Присутній на прес-конференції начальник міського управління МВС викликав наряд міліції.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1614
Теги:
Читайте також
03.04.2008 07:57
Евгения Голубева
, для «Детектор медіа»
9 075
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VM
5880 дн. тому
Три журналиста от никому неизвестной газеты? А может это просто проплаченное стадо по срыву пресс-конференций? Похоже, что да.
WSG
5881 дн. тому
Прикольно... одна моя знайома журналістка також мукала коли ми гралися у гру "Ні штучному заплідненню корів"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду