detector.media
26.03.2008 12:49
Журналісти зірвали прес-конференцію мера Донецька, мукаючи, як корови
Прес-конференцію міського голови Донецька Олександра Лук'янченка 26 березня було зірвано трьома журналістами газети «Громадська правда», повідомляє «Остров».
 
Головний редактор газети Сергій Фурманюк закликав усіх присутніх на прес-конференції журналістів не ставити мерові запитань у зв’язку з тим, що на попередній прес-конференції пан Лук’янченко проігнорував його запитання. «Поки ви поводитиметесь по-хамськи, я не відповідатиму на ваші запитання», - так аргументував свою відмову мер.
 
Сергій Фурманюк разом із журналістами «Громадської правди» вдягли на обличчя пов'язки із написом «Другий сорт». На грудях у них були таблички з написом «Лук’янченка – у космос. Там ніхто ні про що не запитає».
 
Незважаючи на заклики кореспондента ІА «Укрінформ» Миколи Столярова не заважати роботі журналістів, співробітники «Громадської правди» заглушили коров’ячим муканням відповіді мера на запитання, які йому ставили інші журналісти. Коли керівник із зв'язків із громадськістю міськради Максим Ровинський намагався видалити Сергія Фурманюка з конференц-зали, відбулась сутичка. Присутній на прес-конференції начальник міського управління МВС викликав наряд міліції.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY