Олександр Ткаченко став консультантом російського РЕН ТВ

25 Березня 2008
15810
25 Березня 2008
16:03

Олександр Ткаченко став консультантом російського РЕН ТВ

15810
Олександр Ткаченко став консультантом російського РЕН ТВ
Cпіввласник Одеської кіностудії, мережі кінотеатрів «Лінія кіно» та продакшн-компанії «Нова студія» Олександр Ткаченко співпрацюватиме з російським телеканалом РЕН ТВ. Як повідомив «ТК» пан Ткаченко, його компанія підписала угоду з РЕН ТВ на надання консультаційних послуг. Насамперед консультації стосуватимуться питань  програмування та продюсування, пояснив Олександр Ткаченко «Детектор медіа» і додав, що в ході співпраці реалізовуватиметься певна програма, яка включає в себе як виробництво, так і закупівлю певного програмного продукту.
 
Раніше інтернет-видання «Медіабізнес» повідомило, що Олександр Ткаченко став заступником генерального директора РЕН ТВ. Цю інформацію пан Ткаченко не підтвердив. Він також зазначив, що не виключено, що на телеканалі РЕН ТВ можна буде побачити і продукт виготовлений його продакшном «Нова студія». 
 
Про жанри програм, які з’являться в ефірі телеканалу в результаті його консультацій, Ткаченко сказав тільки одне слово: «Різні», проте не виключив ані появи нових серіалів, ані розважальних програм, ані телепубліцистики, категорично заперечивши лише одне – перспективи власної появи в кадрі російського телеканалу.
 
«В сферу ответственности г-на Ткаченко вошли специальные проекты, касающиеся программирования контента и сетки вещания телеканала РЕН ТВ», – прокоментував «МедіаБізнесу» призначення Олександра Ткаченка керівник прес-служби телеканалу РЕН ТВ Антон Назаров.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15810
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Горе луковое
5867 дн. тому
А все беды у Саши из-за его зависти ко всем и вся вокруг: она его и сьедает постепенно. А жаль, был очень даже подающий надежды талантливый менеджер.
Знакомый
5874 дн. тому
Вот стастье приволило, так привалило! Это ж надо, в самоё РЕН ТВ пробрался, знать и Гнедаш свою пристроит. В кино как, простите, кое-кто в апельсинах, а всё туда же ! Бесхитростные, домашние радости - вот название процессу! Что касается руководить людьми, так тут всё в системе - герои как на подбор, энтот, потом ещё КнЯжицкий, - всё чин чинарем!
gu-gu
5874 дн. тому
да, неповезло РЕН-ТВ, так не повезло... а с другой стороны охватывает неподдельная радость, что не только украинским каналам он и его сотрудники мозги компостировать будут
...
5874 дн. тому
А постарел Ткач. Лицо как у старого алкаша.
маркетолог
5874 дн. тому
Короче, прыгает Саша то там то сям - здесь пукнет, там наврёт и наобещает. Заврался. Не тот сейчас ткаченко, как раньше был, не серьёзный какой-то. Говорят, умишком немного тронулся.
Горе луковое
5874 дн. тому
При чем тут капитализация имени через пиар-слухи? Даже если он сам их распускает и проплачивает, то следует сказать ---- у Саши Ткаченко такое "имя", что просто "вымя"! Он бедный капитализировался до запредела, как Неуловимый Джо. :-) Потому что на самом деле он в медиа-бизнесе и медиа-планировании неумный! :-) Плюс еще обиженный на весь свет из-за своего низенького роста (когда женщины обращали внимание не на него, а на других мужчин). И ему бы лучше до пенсии быть "где-нибудь там", а не руководить коллективами и людьми. Это ему запрещено.
Леша
5874 дн. тому
Сбылась мечта ...
тушканчик
5874 дн. тому
А чого? Він тіпа капіталізує себе піар-чутками))
Momok
5875 дн. тому
Ткаченко смердить аж до неба. Невже більше немає новин? До яких пір ви будете рекламувати інтелектуальних тушканчиків, яким немає що ні сказати ні зробити?
5875 дн. тому
Трындец РЕН-ТВ
Иван
5875 дн. тому
А где тут новость? Телекритике уже нечем заполнять сайт...
utopia
5875 дн. тому
ну и что тым накослультируешь? ты уже свое отконсультировал........
Горе луковое
5875 дн. тому
Нет слов. Одни мысли, что что-то с Сашей не так.
Estland
5875 дн. тому
Совсем редко в последнее время попадают наши на российский рынок. Я не из-за патриотизма, а просто это ж симптом - откуда и куда текут мозги.
Northlannd
5875 дн. тому
Прыгает по каналам Ткаченко как заяц. И ото всюду его гонят, однако. Хоть бы где-то подзадержался и сообщил об этом в Телекритику.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду