detector.media
25.03.2008 16:03
Олександр Ткаченко став консультантом російського РЕН ТВ
Олександр Ткаченко став консультантом російського РЕН ТВ
Cпіввласник Одеської кіностудії, мережі кінотеатрів «Лінія кіно» та продакшн-компанії «Нова студія» Олександр Ткаченко співпрацюватиме з російським телеканалом РЕН ТВ. Як повідомив «ТК» пан Ткаченко, його компанія підписала угоду з РЕН ТВ на надання консультаційних послуг. Насамперед консультації стосуватимуться питань  програмування та продюсування, пояснив Олександр Ткаченко «Детектор медіа» і додав, що в ході співпраці реалізовуватиметься певна програма, яка включає в себе як виробництво, так і закупівлю певного програмного продукту.
 
Раніше інтернет-видання «Медіабізнес» повідомило, що Олександр Ткаченко став заступником генерального директора РЕН ТВ. Цю інформацію пан Ткаченко не підтвердив. Він також зазначив, що не виключено, що на телеканалі РЕН ТВ можна буде побачити і продукт виготовлений його продакшном «Нова студія». 
 
Про жанри програм, які з’являться в ефірі телеканалу в результаті його консультацій, Ткаченко сказав тільки одне слово: «Різні», проте не виключив ані появи нових серіалів, ані розважальних програм, ані телепубліцистики, категорично заперечивши лише одне – перспективи власної появи в кадрі російського телеканалу.
 
«В сферу ответственности г-на Ткаченко вошли специальные проекты, касающиеся программирования контента и сетки вещания телеканала РЕН ТВ», – прокоментував «МедіаБізнесу» призначення Олександра Ткаченка керівник прес-служби телеканалу РЕН ТВ Антон Назаров.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY