Голова Спілки журналістів Росії поїхав до Чечні перепрошувати Рамзана Кадирова

25 Березня 2008
7127
25 Березня 2008
15:08

Голова Спілки журналістів Росії поїхав до Чечні перепрошувати Рамзана Кадирова

7127
Голова Спілки журналістів Росії поїхав до Чечні перепрошувати Рамзана Кадирова
Голова Спілки журналістів Росії Всеволод Богданов публічно перепросив за інцидент, пов’язаний із прийняттям до спілки президента Чечні Рамзана Кадирова, повідомляє Newsru.com.
 
«Коли до мене звернувся керівник Спілки журналістів Чеченської республіки з пропозицією прийняти до Спілки журналістів Росії Рамзана Кадирова, я підтримав цю ініціативу, оскільки це далеко не перший випадок визнання заслуг перед журналістикою губернаторів, політиків чи керівників регіонів», - сказав пан Богданов на зустрічі у Грозному з чеченськими журналістами та представниками місцевої влади.
 
«Я особисто перепрошую президента Чеченської республіки за дії деяких своїх колег, і саме з цією метою приїхав до республіки», - заявив Богданов.
 
Нагадаємо, прийняття президента Чечні, який ніколи не працював у медіа, до складу Спілки журналістів Росії за ініціативою чеченської Спілки спричинило протести багатьох російських журналістів. Згодом керівний орган всеросійської Спілки анулював рішення Спілки журналістів Чечні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду