Сергій Рахманін планує позбавити «Дуель» упереджень глядачів і політиків

20 Березня 2008
13983
20 Березня 2008
15:24

Сергій Рахманін планує позбавити «Дуель» упереджень глядачів і політиків

13983
Сергій Рахманін планує позбавити «Дуель» упереджень глядачів і політиків
Сергій Рахманін, який 20 березня дебютує в ролі ведучого ток-шоу «Дуель» на телеканалі «Україна», заявив у коментарі агентству УНІАН, що планує змінити філософію програми.
 
«Мені б хотілося змінити філософію програми. У моєму розумінні дуель – це можливість захистити свою честь, а не вбити суперника. Мені б хотілося, щоб саме це і було гаслом нової «Дуелі». Щоб люди там з’ясовували стосунки по-чоловічому жорстко, але чесно», - сказав він. Він також хотів би зробити програму привабливішою для топ-персон, оскільки, на його думку, існує певне упередження великої групи політиків (перш за все, «помаранчевих») до телеканалу «Україна» і цієї програми, а також упередження глядачів щодо «помаранчевих» політиків.
 
«Я б хотів цю ситуацію зламати, щоб програма була чесним змаганням, де політик не програвав двобій ще до того, як він виходить на майданчик», - сказав Сергій Рахманін. Він також хоче, аби судді у програмі були «відомими персонами і, бажано, моральними авторитетами».
 
Як повідомляє УНІАН, у першій програмі Сергія Рахманіна візьмуть участь Олександр Мороз і Володимир Литвин.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13983
Читайте також
21.03.2008 17:07
Отар Довженко
26 255
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
WSG
5893 дн. тому
ТРК "Україна" як був так і залишається провінційним Дебальцевським каналом. Потенція програм власного виробництва - ну така, коли виходиш з крижаної води... На фоні, коли відсутній певний іміджд та концепція каналу дуже важко щось зробити значиме. Рахманіну буде важко, туди потрібно Сердючку з зіркою на лобі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду