«Інтер» купив формат політичного реаліті-шоу «The Next Great Leader»

19 Березня 2008
21151
19 Березня 2008
12:30

«Інтер» купив формат політичного реаліті-шоу «The Next Great Leader»

21151
«Інтер» купив формат політичного реаліті-шоу «The Next Great Leader»
Телеканал «Інтер» придбав формат політичного реаліті-шоу компанії Distraction «The Next Great Leader». Цю інформацію, опубліковану тижневиком Media Business Reports, «Детектор медіа» підтвердив програмний директор каналу Сергій Дем’янчук.
 
Формат був придбаний у березні 2008 року, українську ж версію шоу планують запустити на початку сезону 2008/2009.  Відмовившись назвати вартість ліцензії на формат, Сергій Дем’янчук назвав його «не дуже дорогим». За його словами, крім «Інтера», форматом цікавились ще дві українські компанії.
 
«Це буде щотижневе шоу. Думаю, це годинний, максимум – півторагодинний формат. Умовно кажучи, це вибори високопосадовця чи політика серед звичайних громадян. Спершу ми маємо провести кастинг кандидатів, які мають розробити політичну програму й відстояти її в ефірі. За цю программу голосуватимуть глядачі у студії та телеглядачі», - розповів пан Дем'янчук. За його словами, журі, яке оцінюватиме учасників, складатиметься з відомих політиків першого ешелону. Також політики виступатимуть у ролі кураторів кандидатів. Щотижня один із кандидатів, який набрав найменшу кількість голосів, випадає, аж поки залишиться двоє фіналістів. Який приз отримає переможець шоу, і чи буде це пов’язано з політикою, поки що невідомо, адже за умовами формату це може вирішити сам канал.
 
Сергій Дем'янчук упевнений, що «Інтеру» не завадить ще один формат за участю політиків. «Я б не сказав, що цей формат – виключно політичний. Але Україна – це країна, де найкращі шоумени – політики, оскільки наш шоу-бізнес обмежений, а політичний «шоу-бізнес» рясніє яскравими представниками. Тому цікавіше робити це з політиками, ніж із співаками», - каже програмний директор «Інтера».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21151
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Житель
5879 дн. тому
В финал выйдет полуфабрикат из БЮТа и Регионов. Если шоу будет на русском (скорее всего) - выиграют Регионы
Пропозиція
5880 дн. тому
Даёшь : Інтер-канал - канал, де політики проводять вільний час. Це було б здорово, щоб всі ці політичні проститутки були тільки в єфірі Інтера, щоб не марали інші єфіри своєю присутністю. А Інтер не замараєш, Інтер сам кого схоче замарає...
Нове лайно
5881 дн. тому
по-перше - в шоу-бізнесі відповідальність більша: співаєш погані пісні - немає концертів. А у політиків кількість "концертів" від якості роботи не залежить! Тому у них є час і у Ш. на ще багато шоу: "Я - політик-екстрасенс", "Поговоримо про любов", "Камасутра з народом", "Все для себе (політичне розслідування), і т.п. А по-друге - дійсно, можєна зекономити на гонорарі ведучих: нехай партія приплачує каналу, а не навпаки.
Пацан сказал
5881 дн. тому
Тому цікавіше робити це з політиками, ніж із співаками. Сергійко, чому ж ти не сказав правду - що політики ще й бабло валізами носять, а обмеженому українському шоу-бізнесу ще приплачувати треба?!
:)
5881 дн. тому
клёва!
YaYa
5881 дн. тому
Останнім часом складається враження, що наші політики здатні реалізувати себе лише в "шоу-біззнесі". А Інтер шкода - колись там робилися цікаві оригінальні проекти. Де ті часи...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду