Журналістка «1+1» Наталія Климчук постраждала від невідомого нападника

19 Березня 2008
9724
19 Березня 2008
11:35

Журналістка «1+1» Наталія Климчук постраждала від невідомого нападника

9724
Журналістка «1+1» Наталія Климчук постраждала від невідомого нападника
У ніч з 15 на 16 березня 2008 року на вулиці Будівельників у Дніпровському районі Києва невідомий напав на працівницю служби новин каналу «1+1» Наталію Климчук.
 
Грабіжник завдав їй тілесних ушкоджень, викрав мобільний телефон і гаманець. За словами потерпілої, молодий чоловік спочатку намагався дізнатися, котра година, а потім наздогнав її, вдарив і почав виривати з рук мобільний телефон і сумочку.
 
У коментарях «ТК» Наталія Климчук наголосила на тому, що метою нападу було пограбування, і  він не пов’язаний із виконанням її професійних обов’язків на телебаченні.
 
«Найгірше, що ніхто нікого не збирається шукати. Справа у тому, що будь-який мобільний телефон має свій індивідуальний сигнал, через який його можна знайти. Однак мені в міліції одразу сказали, що дуже мала ймовірність того, що вони знайдуть нападника та телефон», - зазначає Наталія. Розслідуванням цього нападу займається  відділ карного розшуку Дніпровського райвідділу МВС м. Києва.
 
 На сьогодні Наталія Климчук перебуває на лікарняному і, за її словами, почуває себе «більш-менш нормально», проте цілком оговтатись від нападу їй поки що не вдалось.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9724
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хе
5902 дн. тому
знаем такую, плюсовики расказывали. Она супер масссажистка, з ранку до ночи разминает жирный загривок Несмиян. Всем каналам взять в штат массажистку-аналитика и акушера-сантехника, тогда наше ТВ поднимется, и доля телесмортения, и рейтинг у населения!
Асія
5902 дн. тому
перекладачка, значить.. всі вони закладають за комір, не наїзджайте на тітку, в її віці з її мармизою, ви б ще не так заливали очі
Re: otar
5902 дн. тому
ХТО-ХТО?????? Аналітик??? Головний аналітик????? Мо", це за штатним розкладом така посада бонусом від вічно п"яної екс-шефині Олени Несміян вічно піддатій дешевим коньяком Наталії Климчук, яка той час, що не в курилці, розкладає пасьянси на компі?????? Головний аналітик, мля.... Вибачайте, Отаре, емоції не до вас, вам дали таку інформацію, ви її розмістили.
читач
5904 дн. тому
Читав у її перекладі "Протистояння цивілізацій та зміна світового порядку" Гантінґтона. Класно.
otar
5904 дн. тому
(станом на 2006 рік) Наталка Климчук - головний аналітик інформаційно-аналітичного відділу ТСН каналу «1+1», перекладач, науковий співробітник Інституту соціальної та політичної психології АПН України
Іванка
5904 дн. тому
І я теж не пам"ятаю такої журналістки на 1+1, але шановна конячка, ця Наталка цілком може робити якісь огляди на "катастрофах", чи деінде, без підпису, таких багато і ми їх не знаємо. Але я цілком погоджуюсь, що тільки за фактом наявності трудової книжки людини у відділі кадрів телекомпанії, не можна її називати журналістом, і повідомляти про "напад на журналіста". Якби ж то гаманця відібрали у костюмера чи освітлювача з 1+1, ви ж не волали б " вчинено напад на костюмера 1+1"? Чи і костюмера назвали б журналістом, бо працює в ТРК? Шановний Отаре, це неправильно. Співробітниця 1+1 Наталка Климчук - то так, а ось "журналістка".......
Re: кінь в пальто
5904 дн. тому
ти спочатку статті читати навчись, перш ніж коментувати щось
otar
5904 дн. тому
Дякуємо, що зауважили! Частка "не" випадає завжди саме тоді, коли є найважливішою)
кінь в пальто
5904 дн. тому
мета злочину - пограбування і він пов"язаний з виконанням нею службових обов"язків? Климчук ким працює на плюсах? щось не чула цього пірізвища серед журналістів. Які обов"язки вона виконує, що з ними пов"язане пограбування? На грошві сидить?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду