Адріан Сирбу повідомив колективу «1+1» про плани щодо реорганізації каналу

18 Березня 2008
32462
18 Березня 2008
18:26

Адріан Сирбу повідомив колективу «1+1» про плани щодо реорганізації каналу

32462
Адріан Сирбу повідомив колективу «1+1» про плани щодо реорганізації каналу
18 березня на телеканалі «1+1» відбулися збори колективу. Як повідомляють джерела «ТК» на каналі, на зборах були присутні виконавчий директор компанії Central European Media Enterprises Адріан Сирбу (Adrian Sârbu), виконавчий віце-президент Марина Вільямс, генеральний директор «1+1» Юрій Морозов, заступник генерального директора Максим Варламов, генеральний продюсер «ТСН» Володимир Карташков та інші.
 
За словами Адріана Сирбу, після появи у медіа інформації про можливі масові скорочення на «1+1» він вирішив зібрати весь колектив, аби повідомити, що скорочень не передбачається. Натомість, відбудеться реорганізація телеканалу.
 
Щодо інформаційного мовлення, то планується збільшення його обсягів, і вони мають стати «найкращими в Україні». За словами джерела, виконавчий директор СМЕ зазначив, що усі ток-шоу, які матимуть погані рейтингові показники, будуть закриті, а «головним для каналу повинен стати глядач».
 
Про жодні кадрові зміни на зборах оголошено не було. Нагадаємо, раніше джерела «ТК» стверджували про можливе призначення на посаду генерального директора телеканалу Максима Варламова. Пан Сирбу додав, що Олександр Роднянський та Борис Фуксман «залишаються друзями для «1+1». За оцінками одного з джерел «ТК», зустріч «мала терапевтичний характер».
 
Докладніше про зустріч керівництва СМЕ з колективом «1+1» читайте тут.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32462
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду