20 березня Верховна Рада розгляне відставку Віктора Понеділка, Тетяни Лебедєвої, Едуарда Прутніка і призначення Ігоря Куруса

18 Березня 2008
28103
18 Березня 2008
17:34

20 березня Верховна Рада розгляне відставку Віктора Понеділка, Тетяни Лебедєвої, Едуарда Прутніка і призначення Ігоря Куруса

28103
20 березня Верховна Рада розгляне відставку Віктора Понеділка, Тетяни Лебедєвої, Едуарда Прутніка і призначення Ігоря Куруса
На порядку денному засідання Верховної Ради 20 березня стоять питання про відставку членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віктора Понеділка та Тетяни Лебедєвої (у зв’язку із завершенням 5-річного терміну повноважень). Також Верховна Рада має розглянути питання про відставку голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Едуарда Прутніка та призначення на його місце теперішнього першого заступника голови Нацради Ігоря Куруса. Про це повідомила «Детектор медіа» народний депутат України Олена Бондаренко.
 
Нагадаємо, повноваження члена Нацради Віктора Понеділка закінчились 12 липня 2007 року, Тетяни Лебедєвої – 21 лютого 2008 року. Після припинення їхніх повноважень буде оголошено конкурс на заміщення вакантних посад членів Нацради.
 
Едуард Прутнік очолює Держтелерадіо з осені 2006 року. 25 січня Комітет Верховної ради з питань свободи слова та інформації підтримав постанову про звільнення Едуарда Прутніка та призначення головою Держтелерадіо Ігоря Куруса.
 
Тим часом, як стало відомо «ТК» із джерел у Верховній Раді, поки що питання щодо голосування за звільнення Прутніка та призначення Куруса парламентською більшістю не узгоджене.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28103
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валерий Лукьянюк
5891 дн. тому
Уже давно Нацрада вместо регуляторных функций взяла на себя распределительные Отсюда и все беды нашего ТВ
Ветеран
5894 дн. тому
Куруса треба зачинити в камеру за грати, а не в Держтелерадіо!
Невже не відомо, що це перший {CENSORED} у Нацраді?
1
5894 дн. тому
Обох у выдставку! А то міняють шило на мило.......
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду