Директор ТРК «Севастополь» заявляє про тиск з боку керівника міськдержадміністрації

15 Березня 2008
23132
15 Березня 2008
16:46

Директор ТРК «Севастополь» заявляє про тиск з боку керівника міськдержадміністрації

23132
Директор ТРК «Севастополь» заявляє про тиск з боку керівника міськдержадміністрації
Директор телерадіокомпанії «Севастополь» Олексій Григор’єв звернувся до мешканців міста, заявивши про втручання у роботу творчого колективу та тиск із боку виконувача обов’язків голови Севастопольської міської державної адміністрації Володимира Казаріна.
 
Володимир Казарін, стверджує Олексій Григор’єв, начебто викликав його до міськдержадміністрації та давав указівки щодо роботи його телерадіокомпанії. За словами керівника ТРК, йому дали зрозуміти, що фінансування телерадіокомпанії з бюджету міста може бути припинене, якщо журналісти критикуватимуть міськдержадміністрацію.
 
Як заявляє Олексій Григор’єв, раніше його телекомпанія показувала лише досягнення в роботі міськдержадміністрації, але нарікання її діяльність почала викликати лише після виходу матеріалів про прорахунки деяких чиновників, у яких містилась критика на їхню адресу з боку депутатів та мешканців міста. «Таке втручання у редакційну політику з боку органів влади, економічний тиск, монополізація інформаційного простору неприпустимі», - вважає пан Григор’єв. Він упевнений, що колектив ТРК зможе продовжувати роботу навіть у разі припинення бюджетного фінансування.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23132
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кхм
5894 дн. тому
Григорьев бы меньше горсовет пиарил, а больше бы журналистикой занимался. Тогда имел бы моральное право жаловаться на что-либо...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду