«Дуель» на каналі «Україна» вестиме Сергій Рахманін

13 Березня 2008
13442
13 Березня 2008
18:30

«Дуель» на каналі «Україна» вестиме Сергій Рахманін

13442
«Дуель» на каналі «Україна» вестиме Сергій Рахманін
З 20 березня програму «Дуель» на телеканалі «Україна» вестиме редактор відділу політики газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
«Я вирішив змінити амплуа та продовжити кар’єру на адміністративній посаді, - каже Олександр Мельничук. – Я вже мав такий досвід, і на цьому етапі мені цікаво реалізувати себе саме в цьому напрямку. Йти, звичайно, непросто, адже ми разом із командою каналу «Україна» починали роботу над запуском «Дуелі». Але вибір завжди необхідно робити». Олександр Мельничук покидає канал «Україна». Його подальші плани «ТК» поки що з’ясувати не вдалося.
 
Сергій Рахманін має понад 20-річний журналістський досвід, входить до Комісії з журналістської етики і був лауреатом «Телетріумфу-2004» як автор сценарію документального фільму «Незалежність. Український варіант». Улітку 2007 року Сергій Рахманін був одним із кандидатів на роль ведучого ток-шоу «Свобода слова» ICTV.
 
«Дуель» - українська адаптація формату «К барьеру!» російського телеканалу НТВ – виходить на каналі «Україна» з жовтня 2007 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13442
Читайте також
21.03.2008 17:07
Отар Довженко
26 255
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
взгляд со стороны
5893 дн. тому
аж противно смотреть на эти разборки коллег, которым поговорить негде кроме как на этом форуме))
Сочуствующий
5894 дн. тому
Прошу прощение за ошибки. Мысли бежали быстрее чем я успевал из записывать:))
Сочуствующий
5894 дн. тому
Выбор Мельничука был предрешон. Руководство всегда было недовольно. Мнение о программе состаляло после того как появятся рейтинги. Само ничего не могло предложить. За короткое время в програме поменялось несколько руководителей. Первая замена произошла потому что перед Новых годом шеф-редактор Островенко ушла в декрет. Правда руководство канала даже не удосужилось предствить новых сотрудников Олю и Лену. В результате две команды делали одну прорамму. Потом решили "усилить" "Дель" Кариной Самохваловой, которая представляет собой одну посредственность. Зато умеет хорошо улыбаться в зубы начальству. Оля, которая была шеф-редактором, поступила как любой себя уважающий професионал - поросила оставаться со своими "гениальными идеями" на предмет того чтобы пргласить Тимошенко против Шуфрича или Жванецкого против ГАТшников, - за дверью. Тогда ее удалось отшить. Правда талант Самохваловой зреть в коренной зуб начальства дало результат. Карина все таки взяла "шефство" над программой уже в качетве руководителя какого-то департамената или дирекции. Шеф-редактор Оля сразу же ушла работать в СНБО. А Каринам начала рулить. Как и любая блондинка ( по жизни) говорила "я хочу...." В плане чтобы было так и не иначе. Она приходила со своей темой и только эту тему все обсуждали. В результате рейтингпадал и падал...Ксендз - вообще отдельный разговор. Вмешивалась во все. Интересоваласмь всем. Но нихрена не понимала. Не хотелось бы останавливаться. Сдесь только можно сочувствовать. Одим словом настоящая, чласическая блондинка... P.S. Очень хочется чтобы с такими "талантами" Сереге удалось сделать то что задумал. Хотя бы достичь рейтинга который был до того как начала "рулить" Карина.... должны были обсуждт которая в уже говорила ""Иначе Самохвалова не была Сомохваловой. НО ум никто, полный с ее бездарными идеями пригласить Тимошенко проти Шуфрича или Жванецкого против ГАИшников Жанецкого Карина место которой
Колега з Першого
5895 дн. тому
Мельничук - чи єдиний журналіст, професіонал, людина, звільнення якого з НТКУ було шкода за останні два роки. Порядний, доброзичливий, професійний. Йому було некомфортно серед цієї "Докаленкової компашки". Дійсно, він був тут сам. Тому й пішов. Хоча для подібних ток-шоу у нього занадто толерантний характер, а там треба бути рішучим...
наблюдатель
5897 дн. тому
Саша правильно поступил. При откровенно скотском отношении верхнего менеджмента телеканала к персоналу на Украине нормальные люди не работают. Позиция "бабло побдит- мы купим и опустим любого" высказывается повсюду. Удерживаются только те, кто имеет талант заискивающе заглядывать в глазки руководству и уже имеющие одиозную репутацию в телевизионном мире. Кого больше никуда не возьмут. Поверьте, Рахманин (а он человек вменяемый) продержится там не долго. Тем более под мудрым руководством безграмотной тётки Самохваловой и безбашенной девицы Ксёнз.
Olenka
5898 дн. тому
Complimenti! Чудова новина! - я про появу Рахманіна :)))) Давно вже нашому ТБ не вистачає зрілих чоловіків вітчизняного виробництва, хай навіть клон і російського продукту. Головне, створити якісну пропозицію на українському медіаринку, а то "не можна дивиться!" у той японський ящик... бо так і харчуємося фабрикатами, що вже шлунок болить :))))) Добре, що зараз піст ;)))) Завжди з вами і tanti auguri!
Суровый Чел
5898 дн. тому
Мельничука не "турнули" с Интера. Он сам ушел. Еще до того, как всех турнули. Нечего врать. И с какими-такими "товарищи" он по вашему был на УТ? Сам был, сам и ушел.
САМ
5898 дн. тому
Про Перший Національни - це неправда! Олексанндр - порядна людина. Мабуть тому і пішов від Докаленка і К., що не хотів бруднити свої руки. Дуель, в якій, що б не говорили опоненти, перемагають регіони, просто смішна. Донецькі починають на своємсу канала, вони ж і перемагають. Вірно зробив Мельничук. Не хоче, щоб його ім'я пов'язували з підтасовкою голосування глядачів.
bob
5898 дн. тому
Ничего себе, "Украина"! Интересно, что дальше будет с такими темпами увольнений? Видать, не все так успешно как позиционируется.
глядачЪ
5898 дн. тому
Помнится,после того,как Мельничука турнули с ИНТЕРА, он со товарищи успел наследить на УТ-1.
Кайф
5898 дн. тому
Чего то там на ТРК происходит. Люди валят просто один за другим.
Маня
5898 дн. тому
Есть информация, что дальнейшие планы Александра Мельничука очень даже известны. :) Он появится на канале НТН.
Уважный слухачЪ
5898 дн. тому
Да уж, "школа" Эры таки да. :)
5898 дн. тому
мда
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду