detector.media
13.03.2008 18:30
«Дуель» на каналі «Україна» вестиме Сергій Рахманін
«Дуель» на каналі «Україна» вестиме Сергій Рахманін
З 20 березня програму «Дуель» на телеканалі «Україна» вестиме редактор відділу політики газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
«Я вирішив змінити амплуа та продовжити кар’єру на адміністративній посаді, - каже Олександр Мельничук. – Я вже мав такий досвід, і на цьому етапі мені цікаво реалізувати себе саме в цьому напрямку. Йти, звичайно, непросто, адже ми разом із командою каналу «Україна» починали роботу над запуском «Дуелі». Але вибір завжди необхідно робити». Олександр Мельничук покидає канал «Україна». Його подальші плани «ТК» поки що з’ясувати не вдалося.
 
Сергій Рахманін має понад 20-річний журналістський досвід, входить до Комісії з журналістської етики і був лауреатом «Телетріумфу-2004» як автор сценарію документального фільму «Незалежність. Український варіант». Улітку 2007 року Сергій Рахманін був одним із кандидатів на роль ведучого ток-шоу «Свобода слова» ICTV.
 
«Дуель» - українська адаптація формату «К барьеру!» російського телеканалу НТВ – виходить на каналі «Україна» з жовтня 2007 року.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY