Міськрада звільнила мера Роздільної, що позивається до газети, від сплати мита

13 Березня 2008
21356
13 Березня 2008
10:37

Міськрада звільнила мера Роздільної, що позивається до газети, від сплати мита

21356
Міськрада звільнила мера Роздільної, що позивається до газети, від сплати мита
Мера міста Роздільної (Одеська область) Бориса Киндюка, який звернувся із судовим позовом до обласної газети «Чорноморські новини», вимагаючи від редакції сплатити йому 300 тисяч гривень за моральну шкоду, рішенням міської ради звільнено від сплати належного мита – 30 тисяч гривень. Про це повідомляє газета «Україна молода».
 
Голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко вважає, що у прагненні державного чиновника отримати компенсацію моральної шкоди, не сплативши мита, містяться ознаки корупції. Пан Лубченко закликав керівника СБУ Одеської області та прокурора Роздільнянського району провести розслідування обставин звільнення Киндюка від сплати мита.
 
Мер Роздільної є профессором Одеського екологічного університету, а до свого обрання у березні 2006 року обіймав посаду начальника одеського муніципального управління екологічної безпеки. Раніше Борис Киндюк уже фігурував у скандалі, пов'язаному із ЗМІ, коли напав на знімальну групу одеської ТРК «Круг», яка намагалася взятии в нього коментар.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду