Журнал «Теленеделя» оголосив конкурс «Народна премія Телезірка 2007»

5 Березня 2008
50098
5 Березня 2008
14:21

Журнал «Теленеделя» оголосив конкурс «Народна премія Телезірка 2007»

50098
Журнал «Теленеделя» оголосив конкурс «Народна премія Телезірка 2007»
П’ятого березня в Україні вчетверте стартує «Народа премія Телезірка», організована журналом «Теленеделя». Аналоги подібної телевізійної премії мають США, Німеччина, Польща й інші країни. Цього року за звання Телезірки України змагається 71 номінант з восьми всеукраїнських телеканалів: «1+1», «Інтер», «ICTV», Новий канал, «СТБ», «ТЕТ», «УТ-1» і «ТРК «Україна».

Народних телезірок обирають шляхом голосування за 10-ма номінаціями. Номінантів визначає «Теленеделя», виходячи з рейтинґів теледивлення, думки редакції журналу й частоти згадувань телепроектів і телеперсон в листах читачів. Цього року голосування вперше буде відкритим, тобто доступним не тільки читачам журналу, але й користувачам Internet – наголошують організатори.
 
Проголосувати за Народних Телезірок сезону 2007 можна надіславши в редакцію «Теленеделі» заповнену анкету, яка буде опублікована в журналі від 5 березня, SMS-повідомлення, або заповнивши форму на сайті www.telezvezda.org.
Голосування триватиме до 15 березня, імена переможців буде оголошено в квітні. Про правила Народної премії, а також список номінантів можна дізнатися на сайті www.telezvezda.org.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
50098
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду