detector.media
05.03.2008 14:21
Журнал «Теленеделя» оголосив конкурс «Народна премія Телезірка 2007»
Журнал «Теленеделя» оголосив конкурс «Народна премія Телезірка 2007»
П’ятого березня в Україні вчетверте стартує «Народа премія Телезірка», організована журналом «Теленеделя». Аналоги подібної телевізійної премії мають США, Німеччина, Польща й інші країни. Цього року за звання Телезірки України змагається 71 номінант з восьми всеукраїнських телеканалів: «1+1», «Інтер», «ICTV», Новий канал, «СТБ», «ТЕТ», «УТ-1» і «ТРК «Україна».

Народних телезірок обирають шляхом голосування за 10-ма номінаціями. Номінантів визначає «Теленеделя», виходячи з рейтинґів теледивлення, думки редакції журналу й частоти згадувань телепроектів і телеперсон в листах читачів. Цього року голосування вперше буде відкритим, тобто доступним не тільки читачам журналу, але й користувачам Internet – наголошують організатори.
 
Проголосувати за Народних Телезірок сезону 2007 можна надіславши в редакцію «Теленеделі» заповнену анкету, яка буде опублікована в журналі від 5 березня, SMS-повідомлення, або заповнивши форму на сайті www.telezvezda.org.
Голосування триватиме до 15 березня, імена переможців буде оголошено в квітні. Про правила Народної премії, а також список номінантів можна дізнатися на сайті www.telezvezda.org.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY