Іванна Коберник іде з ICTV

3 Березня 2008
27322
3 Березня 2008
12:58

Іванна Коберник іде з ICTV

27322
Іванна Коберник іде з ICTV
Ведуча інформаційної програми «Факти» та шеф-редакторка програми «Свобода слова» Іванна Коберник іде з телеканалу ICTV. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 

 «Це було непросте для мене рішення, адже з каналом пов’язані майже вісім років моєї професійної кар’єри, – говорить Іванна Коберник. – У 2000 році я починала разом з колегами новини "Факти", і саме завдяки цій програмі та керівництву ICTV я відбулася як телеведуча. Вісім років в одній програмі – немалий термін, за який я і "Факти" пройшли непростий, але цікавий шлях. Зараз я не бачу для себе шляхів подальшого професійного розвитку в рамках ICTV, тому прийняла рішення взяти тайм-аут, щоб обдумати своє майбутнє в нових проектах. Я дякую каналу ICTV і особисто генеральному директору Олександрові Богуцькому за надані протягом цих років шанси для професійного зростання і бажаю всьому колективу подальших успіхів».

 

«Ми високо цінуємо незалежність і самостійність у рішеннях наших колег і працівників, тому з повагою ставимось до рішення Іванни, - каже генеральний директор ICTV Олександр Богуцький. -  За вісім років спільної роботи ми підкорили немало вершин, за що вдячні Іванні Коберник, як і за її відкритість, небайдужість, вимогливість та надійність. Звичайно, її праця як шеф-редактора «Свободи слова» окреслила новий можливий напрямок співпраці – це самостійний аналітичний проект, але це питання майбутнього». 

 

Раніше «ТК» повідомляла, що Іванна Коберник може покинути канал, із посиланням на власні джерела. Припущення, що причиною її звільнення є конфлікт із керівництвом телеканалу через вихід в ефір певних небажаних матеріалів, поки що не має офіційного підтвердження. За інформацією «ТК», поки що Іванна не має конкретних планів щодо майбутньої роботи.

З 17 березня 2008 року вечірні випуски програми «Факти» о 18.45 вестиме Олена Фроляк. Згодом ICTV представить нову ведучу/ведучого головного випуску новин каналу. 

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27322
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
водокачка
5888 дн. тому
{CENSORED}, не стоните.. пойдет к совему {CENSORED} Княжицкому на канал... тут не надо логикой башку ломать.. ну или может он экс-{CENSORED}.. их дела
До
5890 дн. тому
Перше - рішення йти в нікуди може прийняти тільки людина, яка відбулася. Друге, для цього портібні дуже вагомі підстави: щоб те, що потрібно робити суперечило внутрішній позиції особистості. Третє - ICTV, який не який - динамічний канал, який відкритий до пошуків та вдосконалення. Якщо людина, яка сама по собі те ж динамічна, не знаходить себе на каналі, то значить або канал фуфло, або під зовіншнбою динамікою підмішаний обман (бабло) - це теж означає, що канал фуфло. От і все
kata
5890 дн. тому
Тепер прийде Бориско.
Андрій
5890 дн. тому
Богуцький показав своє справжнє звіряче обличчя
Lena
5890 дн. тому
Шкода як... :-( моя УЛЮБЛЕНА телеведуча....
без коментарів
5891 дн. тому
грудень - іванка один з лідерів по джинсових матеріалах січень - іванка не озвучує жодного джинскового сюжету лютий - іванка звільняється з ІСTV коментарі зайві
инсайдер
5891 дн. тому
Схарчили Иванку. Нечего было вымахиваться, отказываться от заказух. Подорвала корпоративный дух, однако.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду