detector.media
03.03.2008 12:58
Іванна Коберник іде з ICTV
Іванна Коберник іде з ICTV
Ведуча інформаційної програми «Факти» та шеф-редакторка програми «Свобода слова» Іванна Коберник іде з телеканалу ICTV. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 

 «Це було непросте для мене рішення, адже з каналом пов’язані майже вісім років моєї професійної кар’єри, – говорить Іванна Коберник. – У 2000 році я починала разом з колегами новини "Факти", і саме завдяки цій програмі та керівництву ICTV я відбулася як телеведуча. Вісім років в одній програмі – немалий термін, за який я і "Факти" пройшли непростий, але цікавий шлях. Зараз я не бачу для себе шляхів подальшого професійного розвитку в рамках ICTV, тому прийняла рішення взяти тайм-аут, щоб обдумати своє майбутнє в нових проектах. Я дякую каналу ICTV і особисто генеральному директору Олександрові Богуцькому за надані протягом цих років шанси для професійного зростання і бажаю всьому колективу подальших успіхів».

 

«Ми високо цінуємо незалежність і самостійність у рішеннях наших колег і працівників, тому з повагою ставимось до рішення Іванни, - каже генеральний директор ICTV Олександр Богуцький. -  За вісім років спільної роботи ми підкорили немало вершин, за що вдячні Іванні Коберник, як і за її відкритість, небайдужість, вимогливість та надійність. Звичайно, її праця як шеф-редактора «Свободи слова» окреслила новий можливий напрямок співпраці – це самостійний аналітичний проект, але це питання майбутнього». 

 

Раніше «ТК» повідомляла, що Іванна Коберник може покинути канал, із посиланням на власні джерела. Припущення, що причиною її звільнення є конфлікт із керівництвом телеканалу через вихід в ефір певних небажаних матеріалів, поки що не має офіційного підтвердження. За інформацією «ТК», поки що Іванна не має конкретних планів щодо майбутньої роботи.

З 17 березня 2008 року вечірні випуски програми «Факти» о 18.45 вестиме Олена Фроляк. Згодом ICTV представить нову ведучу/ведучого головного випуску новин каналу. 

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY