УАВПП та НМПУ оголошують про початок робіт за проектом «Розробка рекомендацій із нормування праці та кваліфікаційних вимогах у галузі друкованих ЗМІ»

26 Лютого 2008
9136
26 Лютого 2008
12:47

УАВПП та НМПУ оголошують про початок робіт за проектом «Розробка рекомендацій із нормування праці та кваліфікаційних вимогах у галузі друкованих ЗМІ»

9136
УАВПП та НМПУ оголошують про початок робіт за проектом «Розробка рекомендацій із нормування праці та кваліфікаційних вимогах у галузі друкованих ЗМІ»

Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) та Незалежна медіа-профспілка України (НМПУ) за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні оголошують про початок проекту «Розробка рекомендацій із нормування праці та кваліфікаційних вимог для друкованих ЗМІ».

Мета проекту – розробити рекомендації з нормування праці та переліки кваліфікаційних вимог для друкованих ЗМІ.

Цільова аудиторія проекту – власники та наймані працівники (журналісти) друкованих ЗМІ України. Йдеться переважно про невеликі та середні видавництва – адже у відповідь саме на їх запити і був започаткований цей проект.

Протягом проекту відбудуться дві робочі зустрічі експертів з боку УАВПП та НМПУ, які заплановані на 28 лютого та 6 березня 2008 року.

Питання, які будуть винесені на робочі зустрічі експертів:

– узагальнення проблематики з нормування праці;

– розробка рекомендацій та методології нормування праці;

– погодження критеріїв нормування праці та кваліфікаційних вимог;

– розробка рекомендацій із нормування праці та переліку кваліфікаційних вимог для працівників друкованих ЗМІ.

Результатом роботи робочої групи стануть рекомендації з питань нормування праці (типові документи), які будуть враховувати як інтереси роботодавців (власників ЗМІ), так і найманих працівників (журналістів). Крім того, буде розроблений перелік кваліфікаційних вимог для головних штатних позицій працівників редакцій друкованих ЗМІ.

УАВПП та НМПУ запрошують власників ЗМІ взяти участь у проекті та делегувати відповідальних працівників до участі в засіданнях робочої групи. Їх практичний досвід та рекомендації будуть враховані при розробці загальних рекомендацій із нормування праці та кваліфікаційних вимог у галузі друкованих ЗМІ.

Рекомендації прохання надсилати на e-mail: lawyer@uapp.org

Контактна особа: Олег Целуйко, юрист УАВПП


Контактна особа для представників ЗМІ:

Дарія Віннікова, PR-спеціаліст УАВПП

тел./факс: (044) 289-99-90

e-mail: news@uapp.org
web: www.uapp.org
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9136
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
евгеша
5923 дн. тому
Всех хотят застроить-:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду