Ток-шоу «Один за всіх» на Першому національному призупинене (ОНОВЛЕНО)

21 Лютого 2008
21449
21 Лютого 2008
16:30

Ток-шоу «Один за всіх» на Першому національному призупинене (ОНОВЛЕНО)

21449
Ток-шоу «Один за всіх» на Першому національному призупинене (ОНОВЛЕНО)

25 лютого востаннє вийде в ефір суспільно-політичне ток-шоу «Один за всіх». Ведучому програми Юрію Громницькому повідомили про це 20 лютого ввечері, пояснивши економічними та фінансовими проблемами на каналі.

«Поки що проект припиняє свою діяльність. Оскільки цей проект дорогий, то через фінансові проблеми на НТКУ на нього наразі немає коштів. Можливо, є й інші причини закриття проекту, але мені про них не повідомили», – каже Юрій Громницький. Він не впевнений, що «Один за всіх» ще повернеться в ефір.

Перший віце-президент НТКУ Володимир Задорожний від коментарів відмовляється.

«Програму ніхто не закриває. Вона призупинена до з'ясування нових умов проплати стороннім організаціям за світло, кран тощо. Якісно програму без цих елементів не зняти», - повідомив «ТК» в.о. президента НТКУ Андрій Слободян.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21449
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
помічниця в жовтих...
5907 дн. тому
Відомому аноніму:) А-г-а-а-а! Ви, виявляється, ще і спеціаліст по червоних колготках та рожевих окулярах?..Треба якось мені з Вами познайомитися. Люблю мужчин, які хоч і з кислим обличчям у кадрі, зате розуміються на пікантних деталях жіночого туалету.До зустрічі!
Відомий анонім :)
5909 дн. тому
ОЙ, читайте текст Слободяна: "(програма) призупинена до з'ясування нових умов проплати стороннім організаціям за світло, кран тощо". Так і є. Поки не звільнили Докеленка він вирішував ці питання по особистих каналах. Кран завозили на день, а потім забирали. Тепер же певне Ілащук буде думати як проплачувати, або де дістати, якщо йому потрібна програма. От і все.
ой
5909 дн. тому
"Ваш вихід" має спонсорські кошти, яких вистачає і на оренду крану, і світла, і на рахунок НТКУ сотні тисяч гривень сплачує.Там якраз все абсолютно прозоро, тому й не закривають. А в програми "Один за всіх" щось спонсорів не спостерігалось, тому й раптове "призупинення" викликає великі питання. А відповідь для тих, хто щось розуміє, однозначна: хтось втратив особисту фінансову зацікавленість у його існуванні. Все просто.
Відомий анонім :)
5909 дн. тому
Або зняти рожеві окуляри та менше вірити тим чуткам, які люди пускають :) Хоча, може вам жовті колготки не настільки пасували як тій дівчині, що червоні одягала. А вони їй до чортиків личать :)
поміічниця в жовтих колготках
5909 дн. тому
А я теж була помічниця в аналогічному проекті, правда, з іншою назвою. І на тому ж каналі. Правда, мені ніхто премії 10 тис. не платив... Мабуть, колір колготок не той. Треба йти купувати червоні.
Відомий анонім :)
5909 дн. тому
Хм.. От чергова ілюстрація того на що спроможні люди, які тут дописуються - дивитися в чужу кишеню і рахувати чужі гроші. Це той максимум, на який здатні. А те, що політики заново для себе відкривали програму, а відповідно і канал, то якось збоку обходить. Про премії і доплати навіть говорити не хочеться - хай тішаться люди чутками. Це ж так добре почуватися всезнаючим і освідомленим! :) Подискутував би, так предмету немає, як власне і людей.. Побачимо що з того буде. Тим більше програму тільки призупинили і ще є шанс в тої, що ходить в червоних колготках отримувати премії по 10 тисяч. Дача ж бо ще недобудована, машина не куплена і Гавайської засмаги нема. :)
один зовсім один
5909 дн. тому
Громницькийц зррозумів, що вже такої доплати як ьула - не буде. Та й його помічниця у червоних колготках зі штату "Новин" теж премій по 10 тис отримувати не буде. То й призупинили... мовляв - відчуйте, як без нас погано. Тепер до Савіка черга зросте...
ой
5909 дн. тому
Вы не вправы-программа "Один за всех" делалась за НТКУшные зарплаты своими силами. Арендовали свет и кран. Но такая аренда ессть и в "Вашем выходе" но его не закрывают.ЩЬТГ
про секреты Задорожного
5910 дн. тому
Формально- да, в отпуске . Но вчера, тайно - в полумраке, пробирался на телекомпанию. За закрытой дверью была встреча с "доверенными" ... Мариной Бондаренко и "иже с ними". Кое-что ещё надо припрятать и согласоовать... Говорят, видеозапись скрытых камер наблюдения в НТКУ стоит теперь БОЛЬШИХ денег! Ставки растут, господа!
ой
5910 дн. тому
як це - грошей нема?! НТКУ ж - найбагатша телекомпанія в Україні, її кращим співробітникам разом з почесними грамотами фірмові значки з чистісінького золота ще у січні видавали!
знавець
5910 дн. тому
Раптове припинення виходу в ефір "Один за всіх" означає, по-перше, саботаж - "от,мовляв, ви Докаленка звільнили і які програми відразу зникли!", по-друге - що цей проект робився за "чорний нал" сторонніми виробниками, інакше продовжував би виходити, як і "Книга.ua" та інші, на виробництво яких залучили штатних співробітників НТКУ за нтку-шні ж зарплати. Широкий загал може робити моніторинг ефіру - які програми зникли зі звільненням Докаленка, ті й робилися за чорними схемами. Винятком стане тільки продукція ESGroup :"Діловий світ","Аграрна країна", "Чотири стіни", "Погода","Світ спорту" і т.д., бо Каплуненку просто нікуди дітися - надто багато вклав коштів у нову студію, та й не з першим президентом НТКУ він домовляється про взаємовигідне співробітництво, тільки на рахунки НТКУ від того співробітництва тільки копійки "чомусь" перераховуються. Відповідь на питання, скільки коштів "вийняли" і з програм, і з бюджету Докаленко та компанія, може дати тільки комплексна кваліфікована перевірка використання бюджетних коштів, причому робити її треба якнайшвидше, бо наближені до Докаленка працівники бухгалтері зараз "підчищають" за ним і за собою, аж гай гуде! Недарма ж Докаленко ще понад рік тому прилаштував до Прутніка свого віце- з фінансових питань Дмитра Кравченка на керівну посаду, безпосередньо пов"язану з проходженням бюджетних коштів! І у затишній кав"ярні на Хрещатику 21 лютого Докаленко з Слободяном (у робочий для останнього час!) навряд чи про поезію говорили!
Прихильник 2
5910 дн. тому
При чем тут финансы на программу. стается же "Ваш выход"и "Книга u.a."
!!
5910 дн. тому
Задорожний - у відпустці, панове!
ВААУУ!!!
5910 дн. тому
"Через фінансові проблеми на НТКУ на нього наразі немає коштів"?!?! Громницький, не сміши!!! Невже за два дні вже все розтягли?! І тобі невідомі інші причини? слава богу, це розуміють інші... А Задорожний тому й відмовляється, бо основна стаття доходів від ток-шоу - тю-тю... Другого "Бентлі"навряд чи тут купить... Оце, дійсно, шкода...
Прихильник
5910 дн. тому
Шкода. Дуже пристойний був продукт, без скандалів і з вправним ведучим
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду