Канал ICTV продовжив переоформлення ліцензій у зв’язку із зміною власника

21 Лютого 2008
42822
21 Лютого 2008
09:59

Канал ICTV продовжив переоформлення ліцензій у зв’язку із зміною власника

42822
Канал ICTV продовжив переоформлення ліцензій у зв’язку із зміною власника
Нацрада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 20 лютого задовольнила заяву телекомпанії ICTV (ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія») щодо переоформлення ліцензій у зв’язку із зміною власника. Таким чином було переоформлено три ліцензії телекомпанії (на 59, 28 та 7 частот), ще одну ліцензію телекомпанія переоформила на попередньому засіданні Нацради, 13 лютого 2008 року.
 
Відтепер згідно з ліцензійними документами 100 % статутного капіталу ICTV належать ТОВ «ТВ-Холдинг» (раніше, згідно з ліцензійними документами, власниками були: ТОВ фірма «Інтерпайп»,м. Дніпропетровськ – 10%; ДП «Агентство інформаційних технологій», м. Київ – 12,89%; ПП «Роял Капітал». М. Київ – 23,38%; «Стед Бізнес», ЛЛС., США – 29,85%; «Промідія», м. Київ – 23,88%).
 
Заяви щодо переоформлення ліцензій у зв’язку із зміною власника подав й інший канал медіагрупи Віктора Пінчука – Новий. Проте слухання щодо ліцензій Нового каналу перенесено на наступне засідання – до оголошення результатів перевірки телекомпанії. 
 
Канал СТБ, який також належить до групи Пінчука, завершив процес переліцензування 13 лютого.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
42822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду