19 лютого Vision TV оголосить про початок мовлення в Україні

18 Лютого 2008
8315
18 Лютого 2008
16:57

19 лютого Vision TV оголосить про початок мовлення в Україні

8315
19 лютого Vision TV оголосить про початок мовлення в Україні
19 лютого 2008 року компанія Vision TV, -  національний оператор багатоканального телебачення, - оголосить про готовність вже найближчим часом надати послуги українським глядачам.
 
Послуги надаватимуться під маркою VIASAT. Як відомо, у вересні цього року компанія VIASAT  повідомила про купівлю 50% українського оператора супутникового телебачення Vision TV. Компанія VIASAT у свою чергу є частиною Modern Times Group – найбільшого оператора платного телебачення в країнах Балтії. Modern Times Groupзасновано в Скандинавії 1987 року, вона є власником контрольного пакету російської «CTC Media». Акції компанії котуються на Nordic Stock Exchange.
 
Серйозною перевагою послуги VIASAT в Україні, як ідеться прес-релізі компанії, є наявність в запропонованих пакетах переважної більшості каналів, що транслюються російською та українською мовами. Вибір каналів здійснили самі майбутні глядачі в межах проведеного компанією всеукраїнського опитування. Про методику та результати цього опитування, а також про плани компанії на українському ринку буде оголошено на прес-конференції 19 лютого.
 
Крім того, на прес-конференції буде продемонстровано технічне обладнання і програмне забезпечення, яке дозволить пересічному українцеві приймати колекцію кращих українських та міжнародних каналів у найвищий цифровій якості. У момент виходу на український ринок VIASAT  обіцяла, що завдяки власному контенту та обладнанню вартість супутникового пакету для українців коливатиметься у межах $ 10 – 13.
 
У прес-конференції візьмуть участь:Річард Капроні, генеральний директор компанії Vision TV; Ерік Беркман, представник   VIASAT, Швеція; Олександра Жолдакова, керівник департаменту маркетинга Vision TV;  Петро Конов, директор з розвитку Vision TV.
 
Прес-конференція відбудеться 19 лютого 2008р. о 12.00, за адресою: м.Київ, вул.Велика Житомирська, 33.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8315
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Interested
5915 дн. тому
А Інтер в них буде в пакеті? Просто на супутнику висить лише Інтер+, а звичайного Інтера немає. Якщо вони хочуть, щоб люди платили за "тарілку" гроші, то потенційним покупцям такої послуги треба буде відмовитись від кабельного телебачення. Бо платити і за те, і за те - сильно дорого. А якщо в супутниковому пакеті не буде Інтера, то відключати кабель і переходити на супутник мало хто буде. Цікаво, як вони викрутяться?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду