detector.media
18.02.2008 16:57
19 лютого Vision TV оголосить про початок мовлення в Україні
19 лютого 2008 року компанія Vision TV, -  національний оператор багатоканального телебачення, - оголосить про готовність вже найближчим часом надати послуги українським глядачам.
 
Послуги надаватимуться під маркою VIASAT. Як відомо, у вересні цього року компанія VIASAT  повідомила про купівлю 50% українського оператора супутникового телебачення Vision TV. Компанія VIASAT у свою чергу є частиною Modern Times Group – найбільшого оператора платного телебачення в країнах Балтії. Modern Times Groupзасновано в Скандинавії 1987 року, вона є власником контрольного пакету російської «CTC Media». Акції компанії котуються на Nordic Stock Exchange.
 
Серйозною перевагою послуги VIASAT в Україні, як ідеться прес-релізі компанії, є наявність в запропонованих пакетах переважної більшості каналів, що транслюються російською та українською мовами. Вибір каналів здійснили самі майбутні глядачі в межах проведеного компанією всеукраїнського опитування. Про методику та результати цього опитування, а також про плани компанії на українському ринку буде оголошено на прес-конференції 19 лютого.
 
Крім того, на прес-конференції буде продемонстровано технічне обладнання і програмне забезпечення, яке дозволить пересічному українцеві приймати колекцію кращих українських та міжнародних каналів у найвищий цифровій якості. У момент виходу на український ринок VIASAT  обіцяла, що завдяки власному контенту та обладнанню вартість супутникового пакету для українців коливатиметься у межах $ 10 – 13.
 
У прес-конференції візьмуть участь:Річард Капроні, генеральний директор компанії Vision TV; Ерік Беркман, представник   VIASAT, Швеція; Олександра Жолдакова, керівник департаменту маркетинга Vision TV;  Петро Конов, директор з розвитку Vision TV.
 
Прес-конференція відбудеться 19 лютого 2008р. о 12.00, за адресою: м.Київ, вул.Велика Житомирська, 33.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY