АУП та Фонд Аденауера видали два посібники з актуальних проблем медіа в Україні

13 Лютого 2008
14032
13 Лютого 2008
12:15

АУП та Фонд Аденауера видали два посібники з актуальних проблем медіа в Україні

14032
АУП та Фонд Аденауера видали два посібники з актуальних проблем медіа в Україні

Фонд Конрада Аденауера Академія Української Преси презентують Policy Paper «Суспільне мовлення: незалежність, свобода слова і програмна різноманітність» (за сприяння Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні) та осібник «Сучасний медіа-менеджмент. Шляхи роздержавлення української преси».

 

Policy Paper «Суспільне мовлення: незалежність, свобода слова і програмна різноманітність»

Автори: проф. Валерій Іванов, президент АУП, Ольга Большакова, керівник Програми законодавчих ініціатив Незалежної асоціації мовників, проф. Пітер Шіві, колишній директор Північно-Німецького суспільного мовлення, Клеменс Гоффманн, вільний журналіст, ФРН.

Видання базується на матеріалах міжнародної конференції під такою самою назвою, яка відбулась 30-31 жовтня 2007 року в Києві

 

Посібник «Сучасний медіа-менеджмент. Шляхи роздержавлення української преси»

За редагуванням проф. Валерія Іванова, президента АУП та Ніко Ланге, керівника Фонду Конрада Аденауера.

В посібнику представлені статі як українських авторів - Олега Хоменка, Сергія Первозванського, Олексія Погорєлова, - так і провідних медіа-експертів Німеччини – Вернера Д’Інки, Сандри Крефт, Інги Шульц.

 

Мета посібника - надати важливу інформацію та рекомендації для практичної роботи газетної редакції та забезпечення економічної доцільності її діяльності.

 

Контакт:

Оксана Волошенюк, директор АУП

Тел:8044 -4409535
www.aup.com.ua
oksana@aup.com.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду