12 лютого о 19.15 стартує проект УНІАН, 5 каналу, радіо 106 FM і холдингу «Главред-Медіа» - «Re:Акція»

12 Лютого 2008
19671
12 Лютого 2008
15:19

12 лютого о 19.15 стартує проект УНІАН, 5 каналу, радіо 106 FM і холдингу «Главред-Медіа» - «Re:Акція»

19671
12 лютого о 19.15 стартує проект УНІАН, 5 каналу, радіо 106 FM і холдингу «Главред-Медіа» - «Re:Акція»
12 лютого о 19.15 в ефірі стартує спільний проект УНІАН, 5 каналу, радіо 106 FM і холдингу «Главред-Медіа» - «Re:Акція». Як уже повідомляла «ТК», він об'єднає студію 5 каналу з ведучим та двома політичними опонентами із залою УНІАНу, з якої розмову політиків наживо коментуватимуть експерти та журналісти. Крім прямого ефіру на 5 каналі, проект транслюватиметься в інтернеті, його цитати виходитимуть на радіо та в друкованих виданнях партнерів проекту як окремі матеріали.
 
Тема першого випуску – «Російсько-українські відносини крізь призму політичного газавату: Ющенко у Москві – чого чекати? Газовий демарш Росії – це захист «Росукренерго»? Хто для Росії кращий партнер – Ющенко чи Тимошенко?».
 
У проекті візьмуть участь народні депутати Вадим Колесниченко та Ірина Геращенко, експерти Валерій Чалий та Денис Кирюхін, а також журналісти.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19671
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
NQEK
5928 дн. тому
"Хто для Росії кращий партнер – Ющенко чи Тимошенко?" - позорная лакейская постановка вопроса.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду