Голову Херсонської облради підозрюють в організації рейдерського захоплення телеканалу «Віта»

10 Лютого 2008
31607
10 Лютого 2008
12:48

Голову Херсонської облради підозрюють в організації рейдерського захоплення телеканалу «Віта»

31607
Голову Херсонської облради підозрюють в організації рейдерського захоплення телеканалу «Віта»
Директор та співзасновник українського супутникового каналу «Віта» (місто Нова Каховка) Тетяна Міщенко заявляє про спробу захоплення телеканалу, до якої начебто причетний голова Херсонської облради Володимир Демьохін. Про це вона повідомила на прес-конференції, яку провела у Києві разом із триразовим олімпійським чемпіоном Сергієм Чухраєм та керівником бюро журналістських розслідувань ТО «Каховський плацдарм», депутатом новокаховської міськради 3-5 скликань Сергієм Цигіпою.
 
За словами учасників прес-конференції, тиск на їхній телеканал розпочався після того, як вони почали висвітлювати дії російської компанії, яка нещодавно придбала підприємство «Електромаш». «Нашим дітям вже скоро не буде де займатися спортом, тому що старі об’єкти руйнують, а нові не будують. Щойно ми стали про це інформувати населення, почалися наїзди на наш телеканал. Зараз майно і рахунки «Віти» заарештовані рішенням суду, винесеним заднім числом», – каже Тетяна Міщенко, яка підозрює у причетності до тиску на її канал голову обласної ради. За її словами, їй постійно телефонують із погрозами.
 
Медіагрупа, до складу якої входить телеканал «Віта», також включає міжрегіональний тижневик «АЯ: від А до Я», дитячу газету «Закаляка» і рекламну агенцію «Віта». Обсяг мовлення – 20 годин на добу, штат – 38 осіб.
 
Світлана Остапа, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31607
Читайте також
26.09.2008 09:59
Сергей Цыгипа
, для «Детектор медіа»
42 381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду