OTP Bank і «Детектор медіа» продовжують реалізацію спільної програми з підтримки студентських ініціатив і поінформованості журналістів України

7 Лютого 2008
17124
7 Лютого 2008
15:53

OTP Bank і «Детектор медіа» продовжують реалізацію спільної програми з підтримки студентських ініціатив і поінформованості журналістів України

17124
OTP Bank і «Детектор медіа» продовжують реалізацію спільної програми з підтримки студентських ініціатив і поінформованості журналістів України

OTP Bank і журнал «Детектор медіа» продовжують реалізацію програми співпраці з підтримки студентських ініціатив і поінформованості журналістів України. У рамках даної програми банк оформляє річну передплату на журнал «Детектор медіа» для 100 провідних національних і державних вищих навчальних закладів країни.

Програма співпраці OTP Bank і «Детектор медіа» з підтримки студентських ініціатив і поінформованості вітчизняних журналістів – унікальний просвітницький проект, що демонструє інноваційну технологію взаємодії фінансового інституту і засобів масової інформації. Нагадаємо, що програму було започатковано ще у квітні 2007 року.

Як зазначає голова Правління OTP Bank Дмитро Зінков, банк приділяє велику увагу підтримці талановитої молоді, постійно демонструє свою готовність до співпраці з навчальними закладами країни, що передбачає участь банку в різноманітних студентських проектах і акціях, проходження виробничої практики майбутніми спеціалістами саме в OTP Bank тощо.

«Сьогодні банк надає студентам і випускникам вузів реальну можливість за підтримки наших висококваліфікованих спеціалістів зробити перші кроки у професійному житті, вивчити специфіку банківської справи, норми і принципи корпоративної культури, правила командної гри, реалізувати свій інтелектуальний потенціал і побудувати кар’єру в одному з найбільших іноземних банків України, отримати соціальні гарантії і пишатися місцем своєї роботи», – наголошує Дмитро Зінков.

«Подальший розвиток громадянського суспільства в нашій країні значною мірою залежатиме й від рівня освіченості та професійної майстерності представників "четвертої влади", дотримання ними високих журналістських стандартів. Підтримуючи молоді таланти, ми тим самим інвестуємо у власне майбутнє і майбутнє нашої держави», – підкреслює він.

«Ми дуже цінуємо співробітництво з OTP Bank, створюючи ефективний та сучасний тандем молодих команд банку та "Детектор медіа", які разом працюють для молодих журналістів і врешті – для оздоровлення нашого суспільства, – підкреслює шеф-редактор журналу та сайту «Детектор медіа» Наталія Лигачова. – Приємно відзначити, що добра воля OTP Bank не лише набула розголосу в професійному медіасередовищі та в суспільстві України, але й надихає інші компанії долучитися до нашої просвітницької програми. Цього року у рамках профінансованої OTP Bank передплати бібліотеки вищих навчальних закладів отримуватимуть не тільки журнал "Детектор медіа", але й інші видання, що сприятимуть зростанню професійного рівня студентів. Зокрема, книгу світової слави правозахисниці, багаторічного кореспондента радіостанцій "Голос Америки" та "Радіо Свобода" Айше Сеітмуратової, минулого року нагородженої Президентом України орденом "За мужність" І ступеню. Про ці та інші проекти в рамках співпраці OTP Bank й "Детектор медіа" ми сповіщатимемо суспільство окремо».

ЗАТ «ОТП Банк» – універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Згідно даних АУБ, станом на 1 грудня 2007 року OTP Bank є 8-м найбільшим вітчизняним банком за розмірами активів, 7-м – за розміром кредитного портфелю. Нині банк обслуговує понад 200 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 21 філію, 102 відділення і 35 представництв.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17124
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SRNV
5941 дн. тому
отп и телекритика - это бренды. а газета новая...
etno
5944 дн. тому
отп - это вариант, но прошу обратить внимание на ваших соплеменников газету "НОВАЯ", которая сама скупает тиражи в Союзпечати, что бы А.Ю. давал денежек....:)) тоже вариант
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду