Гліб Павловський закриє «Реальную политику» відразу після президентських виборів

5 Лютого 2008
31374
5 Лютого 2008
07:37

Гліб Павловський закриє «Реальную политику» відразу після президентських виборів

31374
Гліб Павловський закриє «Реальную политику» відразу після президентських виборів
Президент російського Фонду ефективної політики Гліб Павловський заявив про те, що телепроект «Реальная политика», який виходить на російському телеканалі НТВ, буде закритий відразу після виборів президента Росії. Про це повідомляє «Новый регион».
 
Ця програма, за словами Гліба Павловського, потрібна тільки для виконання певних політичних завдань, яких більше не буде у травні 2008 року.
 
Разом із тим, Павловський спростував повідомлення про те, що кандидат у президенти Росії Дмитро Медведєв викреслив «Реальную политику» з сітки мовлення НТВ та готує кадрові перестановки. «Дмитро Медведєв не висував жодних претензій до телепроекту. Навпаки, рік тому, коли я хотів піти з програми, він просив мене продовжити свою роботи», - сказав політтехнолог.
 
Раніше відбулися кадрові зміни у мережевому виданні Гліба Павловського – «Руський журнал». Зокрема, було звільнено керівника відділу політики, заступника головного редактора Олексій Чадаєв. Павловський назвав позицію, яку останнім часом посідав Чадаєв та деякі його співробітники, «реакційною».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду