detector.media
05.02.2008 07:37
Гліб Павловський закриє «Реальную политику» відразу після президентських виборів
Гліб Павловський закриє «Реальную политику» відразу після президентських виборів
Президент російського Фонду ефективної політики Гліб Павловський заявив про те, що телепроект «Реальная политика», який виходить на російському телеканалі НТВ, буде закритий відразу після виборів президента Росії. Про це повідомляє «Новый регион».
 
Ця програма, за словами Гліба Павловського, потрібна тільки для виконання певних політичних завдань, яких більше не буде у травні 2008 року.
 
Разом із тим, Павловський спростував повідомлення про те, що кандидат у президенти Росії Дмитро Медведєв викреслив «Реальную политику» з сітки мовлення НТВ та готує кадрові перестановки. «Дмитро Медведєв не висував жодних претензій до телепроекту. Навпаки, рік тому, коли я хотів піти з програми, він просив мене продовжити свою роботи», - сказав політтехнолог.
 
Раніше відбулися кадрові зміни у мережевому виданні Гліба Павловського – «Руський журнал». Зокрема, було звільнено керівника відділу політики, заступника головного редактора Олексій Чадаєв. Павловський назвав позицію, яку останнім часом посідав Чадаєв та деякі його співробітники, «реакційною».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY