СТБ завершив кастинги на участь у «Битві екстрасенсів-2»

1 Лютого 2008
16662
1 Лютого 2008
08:46

СТБ завершив кастинги на участь у «Битві екстрасенсів-2»

16662
СТБ завершив кастинги на участь у «Битві екстрасенсів-2»
Телеканал СТБ завершив регіональні кастинги претендентів на участь у другому сезоні реаліті-шоу «Битва екстрасенсів», який стартує в березні. У кастингах узяли участь близько ста осіб із 25 міст України. Вік потенційних учасників – від 17 до 60 років, більше половини з них – жінки.
 
«Хтось здивував, хтось розсмішив. У кожного свій дар, - коментує керівник проекту Вікторія Барскова.. – Ми встигли поспілкуватися навіть із проповідниками нових релігій. А продавець якогось апарату для визначення екстрасенсорних здібностей навіть пропонував відкрити спільний бізнес. Були йоги, гадалки, астрологи, ясновидиці, циркачі, телепати, знахарі, студенти, домогосподарки, юристи, будівельники, моделі та навіть паламар з храму.  Просто божевільні з голосами в голові, звісно, також приходили – відсотків двадцять п’ять відсіялося після перших трьох хвилин спілкування». 
 
Цього разу перед екстрасенсами стояли дещо інакші завдання. По-перше, їм треба було знайти на груповому фото людину, якої вже немає в живих. По-друге, зібрати «родину» з декількох фотографій. Розповісти історію кільця, визначити вміст теки (старовинний документ) та його приблизний вік. І останнє - провести діагностику за фотографією.
 
Зйомки першого випуску програми «Битва екстрасенсів-2» відбудуться у наступні вихідні. У конкурсах другого сезону шоу акцент буде перенесено з розгадки ситуації далекого минулого на факти, відповідність яких можна перевірити одразу, в кадрі. Крім того, учасникам програми будуть опонувати експерти-скептики – психологи та навіть адвокат із великим досвідом слідчого.
 
 Реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» - це змагання між людьми, які впевнені, що володіють надзвичайними здібностями. У першому сезоні між собою змагалися 8 претендентів. Наймолодшому з них було 15 років, а найстаршому – 61. Ведучий програми - Павло Костіцин.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16662
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лідія
5713 дн. тому
Я не знаю як саме до вас звернутися. Вирішила в такий спосіб.В мене сталося велике горе,загинув в автокатастрофі брат 03.05.2008р.,обставини не зовсім відомі тому,що це сталося в ПОРТУГАЛІЇ.Незнаю з яких причин,але в мене є побоювання,що його можна було спасти та цього незробили через органи напродаж. Я хотілаб просити допомоги ваших учасниківі постаратися взнати помиляюсь я чи ні. Якщо ви прочитаєте це звернення ізможете мені допомогти,язалишаю свій контактний телефон 80975030755. Дуже сильно сподіваюся на вашу допомогу і буду рада якщо ви не залишитеся байдужі і язможу заспокоїтись. Дякую!!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду